Lindsay Lohan va juca în două filme noi pentru Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 02.03.2022, 07:37
Lindsay Lohan va juca în două filme noi pentru Netflix

Lindsay Lohan își extinde parteneriatul cu Netflix, semnând un acord pentru a juca în două filme noi pentru serviciul de streaming.

Vestea vine înaintea rolului principal al lui Lohan în viitoarea comedie romantică de vacanță Netflix, „Falling for Christmas”, care va avea premiera la sfârșitul acestui an. „Falling for Christmas” marchează primul rol într-un lungmetraj al lui Lohan în ultimii ani. În film, ea joacă o moștenitoare a unui imperiu hotelier proaspăt logodită, răsfățată, care suferă un accident de schi și rămâne cu amnezie totală. În timpul recuperării, în jurul perioadei de Crăciun, ea se trezește în grija unui frumos proprietar de cabană (Chord Overstreet) și a fiicei sale precoce.

Netflix nu a dat nicio informație despre viitoarele filme de după „Falling for Christmas”.

„Suntem atât de fericiți de colaborarea noastră cu Lindsay până în prezent și suntem încântați să ne continuăm parteneriatul cu ea”, a declarat Christina Rogers, Director Independent Film al Netflix. „Așteptăm cu nerăbdare să aducem mai multe dintre filmele ei abonaților noștri din întreaga lume.”

După ce și-a câștigat celebritatea cu „The Parent Trap” din 1998, Lohan a jucat într-un șir de hituri pentru adolescenți, precum „Freaky Friday”, „Mean Girls” și „Confessions of a Teenage Drama Queen”. De la începutul anilor 2010 apare doar în filme mai mici precum thriller-ul regizorului Paul Schrader din 2013 „The Canyons”, înainte de a se muta din America pentru a locui în Europa și Dubai. În străinătate, ea a deschis proprietăți pe plajă în Mykonos și Rhodos și și-a documentat evenimentele de afaceri în reality show-ul MTV din 2019 „Lindsay Lohan’s Beach Club”. În același an, ea a sugerat public că plănuia să se întoarcă în America și să-și reia cariera cinematografică.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Lindsay Lohan a anunţat că s-a logodit cu Bader Shammas, bancherul cu care are o relație de doi ani