Actrița Lisa Banes („Fata dispărută“) este în stare critică după un accident de circulație

De: Nicoleta Lepădatu / 06.06.2021, 13:48
Actrița Lisa Banes („Fata dispărută“) este în stare critică după un accident de circulație

Lisa Banes, cunoscută pentru rolurile din „Cocktail” și „Fata dispărută” se află în spital, în stare critică,  după ce a fost implicată într-un accident de scuter în New York, conform publicației Variety.

Potrivit unui comunicat al NYPD, poliția a răspuns unui apel la 911 în jurul orei 18:30, vineri, când a fost raportată o coliziune între un  scuter și un pieton, la intersecția West 64 St. și Amsterdam Ave, lângă Lincoln Center.

„La sosire, ofițerii au observat o femeie în vârstă de 65 de ani, întinsă pe carosabil, cu traume severe la nivelul capului. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Saint Luke’s Mount Sinai, unde se află în stare critică ”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

CITEȘTE ȘI: Rosamund Pike pe coperta de la Vanity Fair despre rolul din „Fata Dispărută” (Video)

Incidentul a fost apoi investigat și s-a stabilit că Lisa Banes încerca să traverseze Amsterdam Ave. NYPD a spus că nu au fost făcute arestări în acest moment, iar ancheta este în curs. Conducătorul scuterului a fugit de la locul accidentului, ceea ce a dus la concluzia că actrița traversa regulamentar. 

Lisa Banes a avut numeroase roluri în film, televiziune și teatru, pentru câteva dintre ele fiind premiată. În 1981 a câștigat distincția World Theatre pentru interpretarea sa magistrală în rolul Alison Porter, în „Don’t Look Back in Anger” și a fost nominalizată și la premiul Drama Desk Award pentru cea mai bună actriță într-o piesă, pentru munca sa din „Isn’t It Romantic?”, în 1984.  Lisa Banes a deținut, de asemenea, roluri recurente în „Six Feet Under”, „Nashville” și „Royal Pains”. A jucat în rolul lui Bonnie în „Cocktail”, în 1988 și a interpretat-o ​​pe mama lui Amy Elliott (Rosamund Pike), în „Gone Girl”, în 2014.

CITEȘTE ȘI: „Fata dispărută” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Foto: Profimedia Images