Lisa Marie Presley a vândut casa de 2 milioane de dolari în care fiul ei s-a sinucis

De: Andra Voiculescu / 12.03.2021, 13:49
Lisa Marie Presley a vândut casa de 2 milioane de dolari în care fiul ei s-a sinucis

Lisa Marie Presley a vândut casa din Calabasas, California, în care fiul ei, Benjamin Keough, și-a luat viața în urmă cu opt luni.

Potrivit New York Post, Lisa Marie, în vârstă de 53 de ani, „nu a putut pune piciorul în casă” de la tragica pierdere a fiului său.

Cântărețul și compozitorul cumpărase casa în martie anul trecut pentru 1,8 milioane de dolari, la scurt timp după izbucnirea pandemiei, el murind din cauza unei răni auto-provocate, patru luni mai târziu, pe 12 iulie, la vârsta de 27 de ani.

Lisa Marie a vândut proprietatea cu cinci dormitoare și trei băi în decembrie pentru 2 milioane de dolari într-o tranzacție în afara pieței.

Construită inițial în 1989, proprietatea se întinde pe 3.582 de metri pătrați și se află pe un lot de 8.838 de metri pătrați.

Locuința include o piscină, o cadă cu hidromasaj, o zonă de terasă și vederi extinse pe deal.

Moartea fiului ei a lăsat-o pe Lisa Marie „cu inima, neconsolată și mai mult decât devastată”, a declarat managerul ei, Roger Widynowski, într-un comunicat.

„L-a adorat pe băiatul acela. El a fost dragostea vieții ei”, a adăugat Widynowski.

Benjamin a fost cel mai mic copil al Lisei Marie alături de primul ei soț, muzicianul Danny Keough. De asemenea, aceștia mai au împreună o fiică, actrița de 31 de ani, Riley Keough.

Lisa Marie are, de asemenea, două fiice gemene în vârstă de 12 ani, împreună cu fostul soț Michael Lockwood.

La trei luni de la moartea fiului ei, Lisa Marie a rupt tăcerea într-o declarație sfâșietoare postată pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley)

„Adâncimea durerii este sufocantă fără tine în fiecare moment din fiecare zi”, a scris ea, postând o fotografie mai veche a lui Benjamin pe cale să sufle în lumânările de pe un tort de ziua de naștere. „Nu voi mai fi niciodata la fel. Te rog, așteaptă-mă, dragostea mea, și țineți-mă de mână în timp ce continui să le protejez și să le cresc pe surorile tale și să fiu aici pentru Riley. Știu că ai vrea asta”.

Benjamin a mai avut în trecut antecedente de depresie și o tentativă de sinucidere cu cinci sau șase luni mai devreme, potrivit raportului de autopsie al legiștilor din Los Angeles. Raportul de autopsie a arătat, de asemenea, că Benjamin avea cocaină și alcool în organism.

Fusese la reabilitare de trei ori, dar finalizase o singură cură.

 

Sursa foto: Profimedia Images

 

Citește și: Celebrităţile sunt în doliu după morţile tragice ale acestei săptămâni (apropotv.ro)