Lizzy Caplan va juca în serialul Paramount+ ”Fatal Attraction”

De: Nicoleta Lepădatu / 12.11.2021, 22:04
Lizzy Caplan va juca în serialul Paramount+ ”Fatal Attraction”

Paramount+ merge mai departe cu seria sa de televiziune ”Fatal Attraction”.

Streamer-ul susținut de ViacomCBS a făcut o comandă oficială pentru drama care este în dezvoltare, cu un angajament de a crea scenarii în serie, de la începutul acestui an. Alături de această veste a fost făcut public și faptul că Lizzy Caplan (”Castle Rock”, ”Masters of Sex”) va juca rolul principal în adaptarea după filmul din 1987.

Alexandra Cunningham (”Dirty John”) va semna scenariul și va fi producător executiv al dramei, din partea Amblin Television. Cunningham va fi producător executiv alături de Kevin J. Hynes (”Perry Mason”). Darryl Frank și Justin Falvey de la Amblin vor fi producători executivi.

Noua ”Fatal Attraction” este descrisă ca o reimaginare profundă a thrillerului psihosexual și va explora teme precum căsătoria și infidelitatea prin prisma atitudinilor moderne ale femeilor puternice, tulburările de personalitate și controlul coercitiv. Lizzy Caplan va prelua rolul lui Alex – interpretat anterior în film de către Glenn Close – care devine obsedată de iubitul ei după o scurtă aventură.

„Alexandra Cunningham aduce un punct de vedere incredibil de puternic și nuanțat unei povești care a devenit un fenomen cultural, dar până acum a fost spusă doar din perspectiva masculină”, a spus Nicole Clemens, președinte Paramount+. „În parteneriat cu Kevin, ei vor aduce următorul capitol exploziv al acestei povești unei noi generații, cu un ochi echilibrat asupra complexității psihicului uman.”

O dată de premieră pentru ”Fatal Attraction” nu a fost încă stabilită.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Continuarea „Sex and the City”, „And Just Like That…”, are o dată de lansare și un trailer

Ben Stiller va regiza și va juca împreună cu Cate Blanchett în adaptarea pentru marele ecran a serialului ”The Champions”