Continuarea „Sex and the City”, „And Just Like That…”, are o dată de lansare și un trailer

De: Ana Obretin / 12.11.2021, 16:38
Continuarea

Continuarea serialului „Sex and the City”, intitulată „And just like that..”, va fi lansată pe HBO Max, platforma de streaming deținută de WarnerMedia, cu două episoade, pe 9 decembrie.

Miniseria va fi lansată la 11 ani după cel de-al doilea lungmetraj din franciză. Restul de opt episoade vor fi difuzate săptămânal.

CITEȘTE ȘI: Totul despre „Sex and the City – continuarea”, „And just like that…”

HBO Max a lansat și un trailer pentru miniserie, care este mai jos:

„And Just Like That” le are ca personaje principale pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis), în timp ce navighează în călătoria lor de la realitatea complicată a vieții și a prieteniei la 30 de ani la cea și mai complicată a vieții și prieteniei la 50 de ani, potrivit The Hollywood Reporter.

A patra membră a distribuției originale, Kim Cattrall, nu este implicat în acest nou proiect, după ce s-a certat cu Parker. De asemenea, în proiect nu a fost implicat creatorul „SATC”, Darren Star. Michael Patrick King, cel care a servit ca showrunner pentru serialul original HBO, și a scris și a regizat ambele lungmetraje și s-a ocupat de noua miniserie.

Distribuția serialului îi mai include pe Chris Noth, Evan Handler, David Eigenberg, Mario Cantone, dar și pe regretatul Willie Garson. Sara Ramírez, devenită celebră cu rolul din „Grey’s Anatomy”, face parte din distribuție alături de Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker și Karen Pittman.

CITEȘTE ȘI: Sarah Jessica Parker este hotărâtă să-l aducă pe Hugh Grant în noul “Sex and the City”

Foto: Profimedia Images