Willie Garson, cunoscut pentru rolul său din „Sex and the City”, a murit. Actorul avea 57 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 22.09.2021, 07:47
Willie Garson, cunoscut pentru rolul său din

Willie Garson, cunoscut mai ales pentru rolul lui Stanford Blatch din „Sex and the City”, a murit. Actorul avea 57 de ani.

Fiul său, Nathen Garson, a împărtășit știrea despre trecerea tatălui său în neființă marți, pe Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathen Garson (@nathen_garson)

„Te iubesc atât de mult tata”, a scris Nathen pe Instagram. „Odihnește-te în pace și mă bucur atât de mult că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și să realizezi atât de mult. Sunt atât de mândru de tine. Te voi iubi mereu, dar cred că este timpul să mergi într-o aventură a ta. Vei fi mereu cu mine. Te iubesc mai mult decât vei ști vreodată și mă bucur că te poți odihni în pace acum. Ai fost întotdeauna cea mai rezistentă, mai amuzantă și mai inteligentă persoană pe care am cunoscut-o. Mă bucur că mi-ai împărtășit dragostea ta. Nu o voi uita niciodată și nici nu o voi pierde ”.

În serialul HBO „Sex and the City”, Garson era bine cunoscut pentru rolul său de cel mai bun prieten gay al lui Carrie Bradshaw, interpretată de Sarah Jessica Parker. El și-a reluat rolul și în spinoff-urile „Sex and the City” și „Sex and the City 2” și ar fi trebui  să apară și în viitorul film din serie „And Just Like That …”.

„Willie Garson a fost în viață, ca și pe ecran, un prieten devotat și o lumină strălucitoare pentru toată lumea din universul său”, a spus un purtător de cuvânt al HBO într-o declarație pentru publicația The Hollywood Reporter. „A creat unul dintre cele mai iubite personaje din panteonul HBO și a fost membru al familiei noastre timp de aproape douăzeci și cinci de ani. Suntem profund întristați să aflăm despre moartea lui și să transmitem sincere condoleanțe familiei sale și celor dragi.”

William Garson Paszamant s-a născut în Highland Park, N.J., a studiat teatrul la Universitatea Wesleyan și a făcut un master în arte la  Yale. Și-a început cariera de televiziune cu roluri mici în seriale populare din anii ’80 și ’90, cum ar fi „Cheers”, „Family Ties”, „The X-Files”, „Twin Peaks”, „Quantum”, „Leap”, „Monk”, „Ally McBeal” și „Friends”. Primul rol important al lui Willie Garson a venit în 1996 când s-a alăturat distribuției „NYPD Blue” ca Henry Coffield, pentru șapte episoade. În 1998, a preluat ceea ce va deveni unul dintre cele mai proeminente roluri ale sale de televiziune, cel al lui Stanford Blatch în „Sex and the City”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Cine o înlocuiește pe Samantha în continuarea „Totul despre sex/ Sex and The City