Lucas Philip Tindall, strănepotul reginei Elizabeth, s-a născut acasă, în baie, pe podea

De: Loredana Toma / 24.03.2021, 19:53
Lucas Philip Tindall, strănepotul reginei Elizabeth, s-a născut acasă, în baie, pe podea

Lucas Philip Tindall, strănepotul reginei Elizabeth a II-a, s-a născut acasă, în baie, pe podea, pentru că mama sa, Zara Tindall, nu a mai avut timp să ajungă la spital. Din fericire, o moașă și o asistentă au reușit să ajungă la timp pentru a ajuta la naștere, iar una dintre prietenele Zarei era deja acolo și a putut fi de folos până la sosirea lor. Cel de-al doilea nume al băiețelului, care s-a născut duminică, a fost ales în cinstea prințului consort Philip, în vârstă de 99 de ani, care s-a întors de curând la castelul Windsor, după ce a fost spitalizat timp de patru săptămâni, timp în care a suferit și o intervenție pe cord.

“Lucas s-a grăbit să vină”

“Lucas a venit pe lume foarte repede, nici nu am avut timp să ajungem la spital, ci doar până în baie”, a precizat tatăl băiețelului, fostul star de rugby Mike Tindall, în vârstă de 42 de ani, în cadrul podcast-ului “The Good, the Bad and the Rugby”, al cărui coprezentator este.

“Moașele au sosit, de asemenea, la timp, iar prietena soției mele era, din fericire, acolo și ne-am descurcat până la sosirea lor. Partea cea mai bună a faptului că soția mea a născut acasă a fost că, imediat ce a fost gata înfășat, l-am luat și ne-am dus în camera de zi și ne-am uitat la golf”, a mai spus Mike Tindall, care este căsătorit cu Zara – campioană la echitație așa cum este și mama ei, prințesa Anne – din 2011.

Lucas este cel de-al 10-lea strănepot al reginei Elizabeth și al prințului Philip și al 22-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. El nu va deține titlul de „alteță regală”. Acesta este al treilea copil al Zarei Tindall, în vârstă de 39 de ani, care mai are două fetițe, Mia, în vârstă de șapte ani, și Lena, în vârstă de doi ani.

Următorul strănepot al reginei Elizabeth urmează să se nască în vară, după cum au anunțat viitorii părinți, prințul Harry și Meghan Markle, recent. Cei doi, care mai au impreună un băiat, Archie, ce va împlini doi ani în mai, au precizat că așteaptă o fetiță.

CITEȘTE ȘI: Micuţa Mia, vedetă peste noapte! Cine-i prinţesa drăgălaşă care a eclipsat-o în poză pe Elisabeta a II-a

Tindall a ramas fara permis pentru trei ani!

Regina Elizabeth a II-a lipsit de la botezul prinţului Louis, cel de-al treilea copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge

Foto: Profimedia Images