Macaulay Culkin a participat ca model la Gucci Fashion Show din Los Angeles

De: Andra Voiculescu / 03.11.2021, 17:59

Actorul Macaulay Culkin, starul din „Sigur Acasa” (Home Alone), a pășit de-a lungul Hollywood Boulevard din Los Angeles, în cadrul show-ului Gucci Love Parade 2021, într-o cămașă hawaiană și o jachetă bomber florală. Acestea au fost asortate cu o pereche de ochelari de soare în stilul anilor 70 și o pereche de saboți.

Culkin nu a fost singura celebritate care și-a făcut timp pentru show-ul spectaculos marca Gucci. În public s-au aflat vedete din toate colțurile industriei de la Hollywood, printre care Gwyneth Paltrow, Serena Williams, Lizzo, Billie Eilish, Miley Cyrus și Vanessa Bryant.

Anul 2021 pare să fie anul întoarcerii lui Macaulay Culkin în lumina reflectoarelor.

La începutul acestui an, actorul, în vârstă de 41 de ani, a devenit tata pentru prima data. Fiica lui și a actriței Brenda Song, Dakota, a fost numită în onoarea surorii sale care a murit într-un accident de mașină la vârsta de 29 de ani, în 2008.

De asemenea, rolul său din cel mai recent American Horror Story, care a avut premiera în august, a marcat o revenire majoră la actorie, după ce s-a retras în mare parte la vârsta de 14 ani.


Sursa foto: Profimedia

Citește și: Actorul american Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima dată (apropotv.ro)