Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima dată

De: Ana Obretin / 13.04.2021, 08:44
Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima dată

Actorii Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți pentru prima dată. Băiețelul, Dakota Song Culkin, s-a născut pe 5 aprilie la Los Angeles, este sănătos și a cântărit la naștere 3,1 kilograme.

Dakota a fost numit după una dintre surorile lui Macaulay Culkin, ce a murit într-un accident de mașină la vârsta de 29 de ani, în 2008.

„Suntem bucuroși”, au spus Culkin și Song într-o declarație comună, citată de The Hollywood Reporter. Culkin și Song s-au cunoscut în Thailanda, în 2017, când au filmat pentru pelicula lansată în 2019 „Changeland”.

Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, devenit celebru cu primele două filme din franciza „Singur acasă/ Home Alone”, lansate în 1990 și 1992, pentru care a primit și o nominalizare la Globul de Aur, va juca în sezonul al zecelea al serialului „American Horror Story”, difuzat de canalul FX, alături de Leslie Grossman, Sarah Paulson și Kathy Bates, printre alții.

Song, în vârstă de 33 de ani, a apărut recent în rolul JJ în serialul „Station 19” de pe postul ABC, și a mai jucat în producția „Dollface”, de pe Hulu.

CITEȘTE ȘI: Emily Ratajkowski a anunțat că a născut un copil al cărui gen îl va afla peste 18 ani

„Wonder Woman” Gal Gadot este însărcinată cu al treilea copil: O luăm de la capăt!

Actrița Emma Stone este însărcinată cu primul copil

In Utero: Primul album înregistrat de un copil în pântecul mamei sale, „Sounds of the Unborn”

Kirsten Dunst este însărcinată a doua oară

Lora revine în emisiunea „Vorbește lumea”. Adela Popescu, însărcinată a treia oară

Foto: Profimedia Images