Lady Gaga, Jared Leto, Mădălina Ghenea, apariții uluitoare la premiera „House of Gucci”

De: Ana Obretin / 11.11.2021, 11:57
Lady Gaga, Jared Leto, Mădălina Ghenea, apariții uluitoare la premiera

Lady Gaga, Salma Hayek, Jared Leto, Adam Driver și Mădălina Ghenea au strălucit pe covorul roșu la premiera de la Londra a filmului „House of Gucci”, de Ridley Scott.

Evenimentul a fost o adevărată paradă a modei de lux: Lady Gaga a rochie dramatică de culoare violet, iar Jared Leto, un costum din catifea azuriu, ambele ținute fiind furnizate de labelul italian titular.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de House of Gucci (@houseofguccimovie)

Alături de Gaga a fost și Adam Driver, într-un costum bleumarin și o cravată marca Burberry, el fiind imaginea parfumului Hero al brandului de modă. De asemenea, Salma Hayek – al cărei soț, François-Henri Pinault, este CEO-ul companiei-mamă Gucci, Kering – a strălucit într-o rochie aurie

CITEȘTE ȘI: De la „Dune” la „House of Gucci” – 13 filme de neratat toamna aceasta la cinema (VIDEO)

Madalina Ghenea este Sophia Loren în filmul cu Lady Gaga „House of Gucci”

Actrița Madalina Ghenea, care a intrat în pielea unei legende a cinematografiei, Sophia Loren, în filmul „House Of Gucci”, a purtat la premiera de marți o rochie neagră cu corset și partea inferioară amplă, care i-a pus în evidență silueta sexy.

„House of Gucci” are premiera în România pe 26 noiembrie

Lungmetrajul are câte ceva pentru fiecare și se anunță deja a fi un succes de box office. Trei decenii de dragoste, trădări, decadență și răzbunări, pentru ca în final totul să se încheie cu o crimă. Cu nume impresionate în distribuție – Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek, Al Pacino -, filmul face trimitere la anul 1995, când o crimă a zdruncinat lumea modei: omul de afaceri Maurizio Gucci era ucis, de un asasin, la comanda fostei sale soții, Patrizia Reggiani.

Lungmetrajul este distribuit la noi de Forum Film România.

CITEȘTE ȘI: Creatorul de moda Roberto Gucci a murit

Copiii cuplului Jennifer Lopez – Marc Anthony pozeaza pentru Gucci

Foto: Profimedia Images