Madonna a vizitat 5 țări în doar trei săptămâni în ciuda restricțiilor de călătorie impuse de coronavirus

De: Andra Voiculescu / 13.01.2021, 11:45
Madonna a vizitat 5 țări în doar trei săptămâni în ciuda restricțiilor de călătorie impuse de coronavirus

Cântăreața Madonna a zburat în ultimele trei săptămâni de la Los Angeles la Londra, apoi la Malawi și Kenya, în Africa de Est.

Regina Popului, în vârstă de 62 de ani, a fost însoțită de iubitul ei, dansatorul american Ahlamalik Williams, în vârstă de 26 de ani.

De asemenea, i s-au alăturat în mare parte din călătorie cinci dintre copiii săi.

În ajunul Crăciunului, ea, Williams și cei patru copii adoptați de ea – David Banda, 15 ani, Mercy James, 14 ani, și gemenii Estere și Stella, toți cei opt – au zburat din LA la Londra.

Acolo l-au găsit pe fiul cel mare al Madonnei, Rocco, în vârstă de 20 de ani, singurul ei copil din căsătoria cu regizorul britanic Guy Ritchie, care s-a alăturat grupului în vizita lor în Africa.

Pe 28 decembrie, grupul a zburat în Malawi, de unde au fost adoptați copiii, printr-o escală în Egipt.

Se crede că fotograful personal al cântăreței, Ricardo Gomes, a fost și el în călătorie pentru a surprinde evenimentele.

Au petrecut o săptămână în Malawi, unde s-au întâlnit cu președintele Lazarus Chakwera, s-au amestecat cu localnicii și au vizitat un spital pe care Madonna l-a înființat.

Apoi au zburat în Kenya pentru a merge la safari.

Surse apropiate de Madonna au declarat pentru The Sun că familia a făcut cu regularitate teste de coronavirus.

Se crede că aceasta a călătorit cu un avion privat. Începând din această săptămână, toți pasagerii care sosesc în Marea Britanie trebuie să prezinte teste negative Covid-19 efectuate cu până la 72 de ore înainte de plecare.

Acest lucru nu a fost în vigoare când Madonna a sosit la Londra în decembrie, dar auto-izolarea obligatorie de 10 zile pentru sosirile din SUA exista.

Cu toate acestea, din decembrie, „călătorii de afaceri de mare valoare” au fost scutiți de regulile de carantină din Marea Britanie „sub rezerva îndeplinirii unor criterii specifice”.

Călătorii care sosesc în Malawi și Kenya nu trebuie să stea în carantină atâta timp cât au teste negative pentru coronavirus.

Toți cei patru copii adoptați de Madonna provin din Malawi, iar cântăreața a petrecut timp în țara lor natală, pe care o numește „acasă departe de casă”.

Regina Pop a fost în vizită oficială la școala pentru orfani Jacaranda de lângă Blantyre pentru a tăia panglica la marea deschidere a studioului de dans Madame X.

De la sosirea în Kenya, Madonna și familia ei a petrecut timp cu tribul Pokot în Valea Baringo.

Madonna l-a adoptat pe David în 2006, când avea 13 luni. Acesta s-a născut în satul Lipunga, situat în vestul Malawi, Africa.

Și Mercy tot din Malawi a fost adoptată în 2007 când avea patru ani și suferea de malarie.

În martie, Madonna a fost criticată pentru că a numit virusul „marele egalizator” în timp ce se izola în casa ei de milioane de lire din centrul Londrei.

Ea a spus, referindu-se la Covid-19, că “Nu-i pasă cât ești de bogat, cât ești de celebru, cât de amuzant ești, cât de inteligent ești, unde trăiești, cât de bătrân ești, ce povești uimitoare poți spune. Ceea ce este îngrozitor este că ne-a făcut pe toți egali în multe feluri – și ceea ce este minunat este că ne-a făcut pe toți egali în multe feluri”.

Sursa foto: Instagram/Madonna

Citește și: Madonna a postat pe Instagram o farfurie cu marijuana la aniversarea a 62 de ani