Malia, fiica lui Barack Obama, își începe cariera la Hollywood ca scenarist pentru Amazon

De: Ana Obretin / 19.02.2021, 14:23
Malia, fiica lui Barack Obama, își începe cariera la Hollywood ca scenarist pentru Amazon

Malia Obama, fiica cea mare a fostului președinte american Barack Obama, își începe cariera la Hollywood, ca scenarist pentru compania de producție Amazon.

Malia s-a alăturat recent echipei de scenariști care lucrează pentru un nou proiect al actorului american Donald Glover, pe care acesta îl pregătește ca parte a noului său contract cu Amazon Studios. Glover lucrează în prezent la mai multe proiecte, inclusiv o serie adaptată după filmul cu Brad Pitt și Angelina Jolie „Mr and Ms Smith”, în care va juca împreună cu Phoebe Waller-Bridge.

Malia Obama, în vârstă de 22 de ani, care urmează să absolve anul acesta cursurile Universității Harvard, s-a arătat de mai mult timp interesată de showbiz, potrivit The Hollywood Reporter.

De altfel, părinții ei, Barack și Michelle Obama, au înființat în 2018 compania de producție Higher Ground Productions. Cei doi au încheiat un parteneriat pe mai mulți ani cu Netflix pentru a produce proiecte de cinema și televiziune. De asemenea, au încheiat un contract exclusiv cu Spotify pentru a produce podcast-uri. Filmul „American Factory” produs de soții Obama și lansat în 2019 a primit premiul Oscar pentru cel mai bun documentar.

CITEȘTE ȘI: Donald Glover a încheiat un parteneriat cu studiourile Amazon, pentru o sumă de opt cifre 

Phoebe Waller-Bridge și Donald Glover vor juca în seria ‘Mr. & Mrs. Smith’ pentru Amazon 

Foto: Profimedia Images