Maluma concertează la București anul viitor, în aprilie

De: Ana Obretin / 22.12.2021, 12:36
Maluma concertează la București anul viitor, în aprilie
Maluma va reveni în România anul viitor, pentru un concert care va avea loc pe 8 aprilie, la Pavilionul central Romexpo din București.
În 2018, în prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au văzut în premieră în concert in România pe Maluma, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului la nivel mondial. În vara anului trecut, în plină pandemie, Maluma a editat al cincelea său disc – “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live.

Însă, începând cu luna septembrie a acestui an, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara anului viitor. Pe lângă o serie de surprize pe care Maluma va prezenta publicului român conceptul noului turneu, ce are o scenă rotundă în mijlocul sălii, astfel încât artistul să aibă va avea o legătură mai apropiată cu fanii, iar evenimentul să fie în cele din urmă, de neuitat.

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, este un artist columbian, care s-a remarcat în 2011 prin hitul „Farandulera”, iar primul pas important l-a făcut un an mai tărziu, prin albumul de debut numit “Magia“. Însă, marea consacrare s-a produs în 2015, cu cel de-al doilea album, “Pretty Boy, Dirty Boy“, recompensat cu 8 discuri de platină. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimoși artiști latino, având colaborări cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira și Ricky Martin, printre mulți alții, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act”, dar și la gala Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”. Cel mai recent material discografic al său, „Papi Juancho”, a primit deja placat șapte discuri de platină și a intrat în mai toate topurile de specialitate, inclusiv în Billboard 200.

Biletele pentru concertul de la Romexpo se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Concertul este organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

CITEȘTE ȘI: BTS și Ed Sheeran, marii câștigători de la MTV European Music Awards. Justin Bieber, care a avut cele mai multe nominalizări, nu a luat niciun trofeu

Foto: Profimedia Images