Marea finală „Dancing on Ice – Vis în doi”, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1

De: Ana Obretin / 21.04.2022, 15:21
Marea finală

Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana vor dansa live în finala primului sezon „Dancing on Ice – Vis în doi”.

Sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, telespectatorii vor decide cine pleacă acasă cu premiul de 50.000 de euro și titlul de câștigător al competiției gheții. Andreea Bălan și Capet, împreună cu partenerii lor, vor susține două momente speciale în așteptata finală a dansului pe gheață, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Cele trei echipe finaliste ale primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi, Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Ediția finală a sezonului va fi complexă, tema principală a serii fiind musicalurile celebre jucate pe Broadway. Interzisa povestea de dragoste dintre „Romeo și Julieta” va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea vor pune stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din „Lion King” și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură”, „Fantoma de la Operă”, va fi dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana. Mai mult, sâmbătă, telespectatorii vor avea ocazia să vadă live, încă o dată, cele mai bune dansuri executate de finaliști pe parcursul celor opt săptămâni de competiție. Cel de-al treilea dans, și ultimul pe care Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana îl vor susține în cadrul emisiunii, va da posibilitatea echipelor să creeze un moment demn de marea finală având o coloană sonoră comună, melodia lui Pink – „What About Us”.

Sâmbătă, pe gheață vor păși pentru ultima dată restul echipelor concurente în acest sezon: Ruby și Zsolt, Carmen Grebenișan și Lilian, Iulia Albu și Marian, Cosmin Natanticu și Maria, Nicolai Tand și Daniela, dar și Cătălin Cazacu și Codruța. Cunoscutul hairstylist Capet și Irina, partenera sa, vor dansa pentru prima dată, oficial în cadrul emisiunii. Echipă de rezervă în cazul unei accidentări grave a uneia dintre perechile înscrise în competiție, Capet și Irina s-au antrenat de la începutul emisiunii pentru o posibilă apariție pe gheață. Aceștia, dar Andreea Bălan și Coconu, vor susține două momente speciale în finala show-ului de la Antena 1.

Telespectatorii pot ajuta la îndeplinirea visului perechii favorite printr-un SMS la 1272 cu numele echipei preferate sau prin vot în aplicația Antena 1 – aplicatie.a1.

CITEȘTE ȘI: Show-ul „Te cunosc de undeva!” revine pe 30 aprilie cu cel de-al 17-lea sezon, la Antena 1

Foto: Antena 1