Show-ul „Te cunosc de undeva!” revine pe 30 aprilie cu cel de-al 17-lea sezon, la Antena 1

De: Ana Obretin / 15.04.2022, 15:01
Show-ul

La împlinirea a 10 ani de la lansarea în România a formatului „Tu cara me suena”, la Antena 1, transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” revine cu cel de-al 17-lea sezon. Emisiunea va avea premiera pe 30 aprilie, de la 20:00.

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor apărea pe scena „Te cunosc de undeva!”.

„Abia aşteptam, cu toţii, revenirea pe platoul de filmare! Ne bucurăm că şi după 17 sezoane, telespectatorii ne întâmpină cu căldură şi abia aşteaptă reîntâlnirea cu noi. Din 30 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, le aducem un sezon nou-nouţ, cu o mulţime de surprize şi emoţie la dublu!”, a declarat Andreea Bălan, jurata care va puncta coregrafiile fiecărei ediţii.

„Se anunţă un sezon fabulos, cu personaje grele, multe surprize, am început aşa în forţă, încât am avut senzaţia că suntem la o finală de sezon, nu la o premieră. Dificultatea personajelor este o piatră de încercare pentru noua garnitură de concurenţi, cupluri interesante, de toate vârstele şi pentru toate gusturile muzicale!”, a mărturisit Ozana Barabancea, completând: „De data aceasta, şi noi, eu şi Cristi Iacob, vom vedea în primă audiţie performanţele concurenţilor, pentru că în acest sezon vom avea alţi profesori de actorie, respectiv canto, colegi de-ai noştri, foarte bine pregătiţi – actriţa Adriana Trandafir şi profesoara de canto Crina Mardare!”.

CITEȘTE ȘI: Sezonul al șaselea al show-ului „Insula Iubirii” va avea premiera pe 2 mai, la Antena 1

Foto: Antena 1