Marius Manole returnează decoraţia Ordinul Meritul Cultural primită de la Iohannis, pe care îl consideră „trădător”

De: Alex Manole / 22.11.2021, 09:20
Marius Manole returnează decoraţia Ordinul Meritul Cultural primită de la Iohannis, pe care îl consideră

Marius Manole va returna, luni, însemnele Ordinului Meritul Cultural în grad de Cavaler primite, în 2016, de la preşedintele Klaus Iohannis. Actorul consideră că președintele României este „un trădător”, în condiţiile în care PSD va intra în Guvern „pe covorul roşu”.

„Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României. L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut. Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rau. Omul în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu.”, a scris Marius Manole, duminică, pe contul său de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Marius Manole: “Cel mai important sfat l-am primit de la Victor Rebengiuc”

Alexander Nanau refuză Medalia „Meritul Cultural” conferită de Iohannis, care vine în „cel mai cinic moment”

Actorul a mai scris că PSD vrea să preia șefia Comisiei juridice din Camera Deputaților, cu PNL, „totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?”. Potrivit acestuia, „publicul nu poate fi minţit cu decoraţii venite din partea celor care nu iubesc ţara”. „Oricum, în ultimii ani, Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administraţia ţării”, a mai scris Marius Manole.

CITEȘTE ȘI: Marius Manole este noul prezentator al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”, pe Pro TV Plus

Foto: Marius Manole/ Facebook