Markie Post, actriță cunoscută pentru „The Fall Guy” și „Night Court”, a murit la 70 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 09.08.2021, 08:29
Markie Post, actriță cunoscută pentru „The Fall Guy” și „Night Court”, a murit la 70 de ani

Markie Post, actriță cunoscută pentru „The Fall Guy” și „Night Court” a murit sâmbătă în urma unei lupte îndelungate cu cancerul. Avea 70 de ani, conform publicației Hollywood Reporter.

Markie Post s-a născut în 1950 în Palo Alto, California și și-a început cariera în televiziune ca producător asociat al celebrei emisiunii „Double Dare”, care a fost găzduită de regretatul Alex Trebek.

A jucat prima dată înrtr-un rol în filmul TV „Frankie and Annette: The Second Time Around”. Markie Post a apărut în numeroase seriale după aceea, de la spectacolul de comedie „Semi-Tough”, la drama „The Gangster Chronicles”, „Fantasy Island” și „The Love Boat”.

Din 1982 până în 1985, Post a preluat rolul lui Terri Michaels în seria de aventuri de acțiune „The Fall Guy”, alături de Lee Majors, Heather Thomas și Douglas Barr. A continuat să o interpreteze pe Christine Sullivan în serialul de comedie „Night Court”, iar ulterior a avut roluri recurente în „Hearts Afire” și „Odd Man Out”.

În 1998, Post a interpretat-o pe mama lui Cameron Diaz în filmul lui Peter și Bobby Farrelly „There’s Something About Mary”. Printre rolurile sale mai recente se numără cele din serialul TV „Chicago P.D.”, „The Kids Are Alright” și „Transformers Prime”, în care a este vocea personajului June Darby.

Markie Post a continuat să lucreze și după diagnosticul de cancer, unul dintre roluri fiind în serialul „Santa Clarita Diet”.

Familia lui Markie Post a spus într-o declarație: „Pentru noi, mândria constă în cine a fost, în plus față de rol; o persoană care a făcut prăjituri elaborate pentru prieteni, a cusut perdele pentru primele apartamente și ne-a arătat cum să fim amabili, iubitori și iertători într-o lume adesea dură. ”

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Dennis „Dee Tee” Thomas, cofondator al trupei Kool & The Gang, a murit

Tags: