Legendarul DJ Paul Johnson, celebru pentru piesa „Get Get Down”, a murit din cauza Covid-19 (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 05.08.2021, 17:16
Legendarul DJ Paul Johnson, celebru pentru piesa „Get Get Down”, a murit din cauza Covid-19 (Video)

DJ Paul Johnson, autorul hitului mondial „Get Get Down”, în 1999,  a murit la vârsta de 50 de ani după câteva săptămâni de spitalizare.


DJ-ul și producătorul de muzică house Paul Johnson au murit miercuri, 4 august, în jurul orei nouă dimineața, a anunțat familia acestuia pe Facebook. Spitalizat pe 18 iulie după ce a fost afectat de Covid-19, a postat pe rețele de socializare două filmulețe în care vorbea despre suferința în care se află, conecatat la aparatele care îl ajutau să respire.

Acestă nenorocită de boală a evoluat în cel mai rău mod posibil. Următorul pas este să fiu intubat și să depind în toatalitate de aparate, pentru că nu voi mai putea respira singur. Vă iubesc pe toți”, a spus el în ultimul mesaj postat pe contul său oficial de Instagram. DJ-ul avea doar 50 de ani.

Legenda din Chicago, Paul Johnson, și-a început cariera la vârsta de 13 ani și a devenit faimos pentru hitul său „Get Get Down”, cu care a avut turnee în toată lumea, în 1999, sau pentru piesa „Doo Wap”. Tot în același an a fondat casa de discuri Dust Traxx. Daft Punk i-a adus un omagiu citându-l mai întâi în „Profesori dedicați artiștilor care i-au influențat”, în cea de-a noua piesă de pe albumul lor „Homework”, lansat în 1997. Rănit la filmări, în 1987, Paul Johnson și-a pierdut un picior și a fost într-un scaun cu rotile. Apoi i s-a amputat celălalt picior după un grav accident de mașină din 2010. Acest lucru nu l-a împiedicat niciodată să-și continue cariera până în anul 2021.

Foto: thevinylfactory

CITEȘTE ȘI: DJ-ul francez David Guetta și-a vândut catalogul muzical pentru peste 100 de milioane de dolari