DJ Martin Garrix, Bono și The Edge au lansat imnul Euro 2020

De: Loredana Toma / 14.05.2021, 16:07
DJ Martin Garrix, Bono și The Edge au lansat imnul Euro 2020

Solistul trupei U2, Bono, și DJ-ul Martin Garrix și-au unit talentul artistic pentru a crea imnul oficial al Campionatului de Fotbal European – Euro 2020. Piesa, care este intitulată “We Are The People We’ve Been Waiting”, a fost lansată vineri, iar campionatul va avea loc în perioada iunie-iulie și se va desfășura în 12 capitale europene, inclusiv în București, după ce a fost întârziat din cauza pandemiei.

Recent, Bono și chitaristul The Edge, împreună cu olandezul Garrix s-au aflat la Londra pentru a se asigura că și videoclipul piesei va fi gata la timp pentru lansare.

DJ Martin Garrix: “Sunt foarte mândru de ceea ce am reușit să realizăm împreună și ne bucurăm că am lansat piesa” 

“Să creez muzică pentru unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume, alături de Bono și de chitaristul The Edge a fost o experiență incredibilă. Sunt foarte mândru de ceea ce am reușit să realizăm împreună și ne bucurăm că am lansat piesa pentru ca o lume întreagă să o asculte”, a declarat DJ-ul olandez, potrivit pitchfork.com.

Anul trecut, trupa U2  a lansat o ediție reeditată, de lux, a albumului din 2000 “All That You Can’t Leave Behind”, pentru a marca 20 de ani de la lansarea LP-ului.

Martin Garrix, în vârstă de 25 de ani, pe numele real Martijn Gerard Garritsen, este muzician și producător și este cunoscut pentru melodiile “Animals” și “Wizard”, care au avut un mare succes. Garrix a fost ales în urmă cu doi ani pentru a crea imnul Euro 2020 și a declarat atunci că “este cea mai mare onoare pentru el”.

“Martin adoră fotbalul, iar această oportunitate de a crea imnul campionatului este una extrem de importantă pentru el. De aceea a căutat să colaboreze cu cei mai buni dintre cei mai buni pentru această piesă. A petrecut luni muncind la acest cântec pentru a-l face perfect, iar, când Bono și The Edge au intrat în schemă, totul a devenit perfect”, a precizat o sursă, potrivit nme.com

CITEȘTE ȘI: U2 și Martin Garrix lansează imnul Euro 2020, “We Are The People We’ve Been Waiting”

O biografie a lui DJ Avicii va fi publicată anul acesta

David Guetta spune că ar fi “absolut corect” ca accesul în festivaluri să depindă de vaccinare

Foto: Profimedia Images