U2 și Martin Garrix lansează imnul Euro 2020, “We Are The People We’ve Been Waiting”

De: Loredana Toma / 05.05.2021, 15:15
U2 și Martin Garrix lansează imnul Euro 2020, “We Are The People We’ve Been Waiting”

Trupa irlandeză U2 s-a alăturat DJ-ului olandez Martin Garrix pentru a înregistra imnul Campionatului de Fotbal European – Euro 2020. Evenimentul va avea loc în perioada iunie-iulie și se va desfășura în 12 capitale europene, inclusiv în București, după ce a fost întârziat din cauza pandemiei.

Piesa, care este intitulată “We Are The People We’ve Been Waiting”, va fi lansată pe 14 mai, chiar înainte de începerea campionatului. Potrivit The Sun, în prezent, Bono, liderul trupei U2, se află la Londra împreună cu DJ-ul Martin Garrix pentru a înregistra și un videoclip al piesei.

“Martin Garrix a vrut să colaboreze cu cei mai buni din muzică”

“Martin adoră fotbalul, iar această oportunitate de a crea imnul campionatului este una extrem de importantă pentru el. De aceea a căutat să colaboreze cu cei mai buni dintre cei mai buni pentru această piesă. A petrecut luni muncind la acest cântec pentru a-l face perfect, iar, când Bono și The Edge au intrat în schemă, totul a devenit perfect. Au vorbit de câteva ori și acum deja sunt toți la Londra pentru a filma videoclipul. Sunt nerăbdători să-l lanseze pentru a-l împărtăși cu toată lumea”, a precizat o sursă, potrivit nme.com

Martin Garrix, în vârstă de 25 de ani, pe numele real Martijn Gerard Garritsen, este muzician și producător și este cunoscut pentru melodiile “Animals” și “Wizard”, care au avut un mare succes. „Animals” are peste 1 miliard de vizualizări pe platforma YouTube și a fost nominalizata la World Music Awards. În 2016, Garrix a ajuns pe primul loc în clasamentul întocmit de publicația DJ Mag, iar în 2017 a colaborat cu cântăreața Dua Lipa pentru melodia „Scared To Be Lonely”. Garrix a fost ales în urmă cu doi ani pentru a crea imnul Euro 2020 și a declarat atunci că “este cea mai mare onoare pentru el”.

CITEȘTE ȘI: O biografie a lui DJ Avicii va fi publicată anul acesta

David Guetta spune că ar fi “absolut corect” ca accesul în festivaluri să depindă de vaccinare

Foto: Profimedia Images