Mary Mara, actriță cunoscută pentru rolurile din „ER” și „Law and Order”, a murit la 61 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 28.06.2022, 08:55
Mary Mara, actriță cunoscută pentru rolurile din „ER” și „Law and Order”, a murit la 61 de ani

Mary Mara, actrița cunoscută pentru rolurile sale recurente din „ER” și „Law & Order”, a murit duminică în Cape Vincent, N.Y., în urma unei aparente înecări. Avea 61 de ani.

Într-un raport publicat luni, poliția statului New York a confirmat că Mara a fost descoperită în râul St. Lawrence din Cape Vincent în jurul orei 20:10, duminică. Potrivit unei declarații a unui reprezentant al actriței, Mary Mara stătea la casa de vară a surorii ei Martha. O investigație preliminară a sugerat că actrița a murit înecată în timp ce înota. Cadavrul ei a fost transportat la Biroul Medicilor Legali din Jefferson County, unde va fi efectuată o autopsie pentru a stabili cauza oficială a morții.

Într-o declarație pentru publicația Variety, managerul actriței, Craig Dorfman, a confirmat decesul acesteia.

„Mary a fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am întâlnit vreodată”, a scris Dorfman. „Îmi amintesc și acum că am văzut-o pe scenă în 1992, în „Mad Forest”. Era electrică, amuzantă și o persoană foarte veridică. Toată lumea o iubea. Ne va fi dor de ea.”

Mary Mara s-a născut și a crescut în Syracuse, N.Y., înainte de a continua să studieze la Universitatea de Stat din San Francisco și la Yale. Ea și-a început cariera de film și TV în 1989, cu filmul de televiziune „The Preppie Murder”, și a adunat peste 80 de roluri pe ecran. Printre producțiile ei notabile se numără „ER”, în care a jucat-o pe pacienta Loretta Sweet, și „Nash Bridges”, drama polițistă în care a avut rolul inspectorului Bryn Carson. Alte credite de televiziune importante includ „NYPD Blue”, „Ally McBeal”, „Farscape”, „Law & Order”, „The West Wing”, „Monk”, „Shameless”, „Ray Donovan”, „Dexter” și “Criminal Minds”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Philip Baker Hall, actor cunoscut pentru roluri precum cele din „Boogie Nights” și „Modern Family”, a murit la 90 de ani

Bo Hopkins, star al filmelor „Wild Bunch” și „American Graffiti”, a murit

Tags: