Matinal „ușureanu’”, cu Vlad Craioveanu, la Digi FM

De: Ana Obretin / 29.07.2021, 15:16
Matinal

Proaspăt intrat în echipa Digi FM, Vlad Craioveanu preia Matinalul, din august până în toamnă. Timp de cinci săptămâni, în care Matinalii Digi FM vor fi în vacanță, realizatorul „bun după masă, dar și în drum spre casă” trece la ora de vară, pentru un program „ușureanu’”, de vacanță.

Începând cu 2 august, Craioveanu „va trata” diminețile cu lejeritate, ca-n vreme de concedii, tocmai de aceea și ora de început a programului este 7:00, cu jumătate de oră mai târziu decât în restul anului, se arată într-un comunicat remis Apropo.

„Eu sunt un tip destul de relaxat. Dacă nu e vreun vulcan prin preajmă, nici că mă deranjez să fac valuri. Prefer marea calmă. Și asta o să aduc și pe frecvențele Digi FM. Un matinal ușureanu’, ceva relaxant, de vară. Să nu ne încordăm, că face rău la ten. Să ne relaxăm împreună, ca într-un mult așteptat concediu. Uite, chiar așa. Îți faci concediul cu mine, la radio”, le transmite Vlad Craioveanu ascultătorilor Digi FM, potrivit aceluiași comunicat.

Postul de radio Digi FM este parte a grupului DIGI, care deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Dance FM și Chill FM.

CITEȘTE ȘI: Digi Sport va difuza meciurile din LaLiga până în 2024

Foto: Digi