„Meg 2: The Trench”, cu Jason Statham în rolul principal, a intrat în producție

De: Nicoleta Lepădatu / 04.02.2022, 16:54
„Meg 2: The Trench”, cu Jason Statham în rolul principal, a intrat în producție

Continuarea thriller-ului cu rechini cu Jason Statham în rolul principal, „The Meg”, a început să fie filmată în Marea Britanie, conform publicației Variety.

Producția pentru „Meg 2: The Trench” a început în forță la Studiourile Leavesden, deținute de Warner Bros., situate în afara Londrei, unde au fost și filmate francizele „Harry Potter” și „Batman”.

Filmul, despre un imens rechin preistoric ucigaș  este regizat de cel care a semnat și „Rebecca”, Ben Wheatley, care preia frâiele de la Jon Turteltaub. Turteltaub a regizat prima tranșă a francizei, care a avut încasări de 530 de milioane de dolari în întreaga lume.

Se așteaptă ca Jason Statham și Bingbing Li să-și reia rolurile în continuare: Statham ca Jonas, scafandru al marinei americane și Li ca oceanograful Suyin. (Înainte de a deveni actor, Statham a fost scafandru de talie mondială și în viața reală, concurând ca membru al National Diving Squad a Marii Britanii și chiar reprezentând țara la Jocurile Commonwealth din 1990).

Scenariștii Dean Georgaris, Erich Hoeber și Jon Hoeber s-au întors și ei pentru a doua ieșire pe marele ecran a mega-rechinului, la fel ca producătorii Lorenzo di Bonaventura, Belle Avery și producătorul executiv Catherine Xujun Ying.

Statham mai poate fi văzut în continuarea „The Expendables 4” și în „Orson Fortune” a lui Guy Ritchie, în care joacă rolul unui antreprenor privat angajat pentru a opri un traficant de arme miliardar să vândă o nouă armă mortală care ar putea distruge lumea. El urmează să joace și în „The Bee Keeper”, scris de scenaristul „Salt” Kurt Wimmer.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Filmările pentru cel de-al patrulea „The Expendables”, cu Jason Statham şi Sylvester Stallone, vor începe în această toamnă