“Wrath of Man”: Guy Ritchie s-a reunit cu Jason Statham într-un thriller despre răzbunare

De: Loredana Toma / 09.05.2021, 10:28
“Wrath of Man”: Guy Ritchie s-a reunit cu Jason Statham într-un thriller despre răzbunare

Jason Statham și regizorul Guy Ritchie au făcut din nou echipă, iar rezultatul este “Wrath of Man”, un thriller ultraviolent cu o poveste „old school”, în care predomină un limbaj masculin dur, dar în care actorul nu vorbește prea mult și nici nu stă prea mult la discuții înainte de a trage cu arma. 

Cei doi au mai colaborat în 1990, pentru „Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, și în 2000, pentru „Snatch”, iar cel mai recent s-au reunit în 2005, pentru producția „Revolver”.

“Wrath of Man” este o adaptare după un film franțuzesc din 2004, iar povestea începe simplu, cu Statham în rolul lui Patrick Hill, care acceptă o slujbă la o companie de automobile blindate și este responsabil de o mașină plină cu bani. Filmul începe cu o secvență în care una dintre mașini este jefuită, subliniindu-se, încă de la început, faptul că acest job nu este pentru oricine.

Filmul, cu o distribuție aproape exclusiv masculină, este plin de fețe cunoscute, printre care Holt McCallany Hill, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan și Scott Eastwood, dar și Andy Garcia, Rob Delaney și muzicianul Post Malone. 

Un film în care Jason Statham este mai mult furios și face uz mai mult de armă decât de pumn

Statham își joacă rolul mai mult în stilul “Fast & Furious”, apare mai mult furios, “făcând deranj” mai mult cu arma decât cu pumnul sau cu picioarele. Filmul a avut lansarea în cinematografele din SUA pe 7 mai. 

În vârstă de 53 de ani, Jason Statham mai este cunoscut pentru rolurile din trilogia  “Curierul” (2002 – 2008), “Un asasin nemilos” (2007), “Cursa mortală” (2008), seria de filme “Eroi de sacrificiu” (2010–2014), inclusiv  “Mecanicul”(1 și 2) din 2011 și 2016.

Guy Ritchie este regizor, scenarist și producător și este cunoscut pentru multe filme de succes, printre care și  “RocknRolla” (2008), “Sherlock Holmes” (2009) și “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” (2011). Între 2000 și 2008 a fost căsătorit cu cântăreața Madonna.

CITEȘTE ȘI: Hugh Grant ar putea juca în noul thriller al lui Guy Ritchie

Iubita lui Jason Statham arată fenomenal! Cei doi se pregătesc de nuntă – FOTO

Jason Statham era să moară înecat în Marea Neagră – FOTO

Foto: Profimedia Images