Megan Fox și Machine Gun Kelly, cuplul care a atras toate privirile la Billboard Music Awards

De: Andra Voiculescu / 26.05.2021, 17:47

Actrița din Transformers, Megan Fox (35 de ani) și iubitul său, cântărețul Machine Gun Kelly (31 de ani), au făcut furori pe covorul roșu la Billboard Music Awards. Megan a purtat o rochie neagră de la celebrul designer francez Thierry Mugler, iar Kelly, care a luat premii pentru Top Rock Album și Top Rock Artist, și-a vopsit limba în negru pentru a se potrivi cu prietena sa.

Rochia purtată de Fox – cu decupaje îndrăznețe, care i-au evidențiat decolteul complet și abdomenul plat – este foarte asemănătoare cu cea purtată de Kim Kardashian la Hollywood Beauty Awards în februarie 2019.

Cântărețul și actorul MGK – al cărui nume de naștere este Richard Colson Baker – și-a etalat bustul tatuat, fără cămașă, sub un sacou clasic de smoking negru și cu manichiura proaspăt făcută.

Pe covorul roșu al evenimentului, difuzat în direct de la Microsoft Theater din L.A., duminică, cei doi – care au apărut împreună pentru prima data în videoclipul „Bloody Valentine”, în urmă cu un an – s-au atins senzual în fața camerelor de luat vederi.

Relația lui Megan cu MGK vine după o căsnicie de zece ani cu actorul Brian Austin Green, care s-a finalizat cu un divorț în noiembrie anul trecut. Cei doi se ocupă acum de stabilirea termenilor în ceea ce privește custodia celor trei copii: Bodhi Ransom Green (7 ani), Journey River Green (4 ani) şi Noah Shannon Green (8 ani).

Citește și: Megan Fox, prima fotografie cu cel de-al treilea bebeluş al său (apropotv.ro)

Megan Fox, una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, divorţează (apropotv.ro)

Sursa foto: Profimedia