Megan Fox, una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, divorţează

De: Nicoleta Nicolae / 24.08.2015, 09:49

Megan Fox, una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, divorţează
Megan Fox a depus la tribunal actele pentru divorţul de soţul ei, actorul Brian Austin Green, după o căsnicie care a durat cinci ani.


Actele, depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles, invocă motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile dintre cei doi soţi. Presa americană a anunţat la începutul acestei săptămâni că cei doi actori s-au despărţit.

Megan Fox, în vârstă de 29 de ani, a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul principal feminin în primele două filme din franciza „Transformers”, lansate pe marile ecrane în 2007, respectiv 2009. Actriţa americană a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume într-un sondaj realizat în 2008 de revista FHM.

Megan Fox a avut o relaţie tumultuoasă cu Brian Austin Green, marcată de câteva despărţiri şi împăcări. Cei doi actori, care formează un cuplu încă din 2005, au decis să se despartă în primele luni ale acestui an.

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au căsătorit în 2010 şi au împreună doi fii – Noah, în vârstă de 2 ani, şi Bodhi, în vârstă de 18 luni.