Megan Fox și Machine Gun Kelly se vor căsători

De: Ana Obretin / 13.01.2022, 08:58
Megan Fox și Machine Gun Kelly se vor căsători

Actrița Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, și rapperul Machine Gun Kelly, pe numele real Colson Baker, și-au anunțat logodna, miercuri, pe conturile de Instagram.

„În iulie 2020, ne-am așezat sub acest copac banian. Am cerut magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Neștiind despre munca și sacrificiile pe care relația le-ar cere de la noi, dar în stare de ebrietate din cauza iubirii. Și karma”, a scris Fox în mesajul său, care a inclus și un clip cu cererea în căsătorie.

CITEȘTE ȘI: Kourtney Kardashian și Megan Fox, campanie topless pentru Kim Kardashian (FOTO)

Megan Fox și Machine Gun Kelly, cuplul care a atras toate privirile la Billboard Music Awards

Ea a continuat: „Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut prin iad împreună și am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată posibil, el m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Și, la fel ca în fiecare viață înainte de aceasta și ca în fiecare viață care o va urma, am spus da… și apoi ne-am băut sângele unul altuia. 1.11.22.”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

La rândul lui, Kelly, în vârstă de 31 de ani, a publicat o fotografie cu inelul de logodnă al lui Fox scriind: „Da, în această viață și în fiecare viață de sub aceleași ramuri de care ne-am îndrăgostit, am adus-o înapoi să o rog să se căsătorească cu mine”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de the Blonde Don (@machinegunkelly)

Despre inelul lui Fox, Kelly a scris că acesta este decorat cu un smarald, piatra lunii de naștere a lui Fox, și cu un diamant, piatra lunii nașterii sale, „asezate pe două benzi magnetice de spini, care se unesc ca două jumătăți ale aceluiași suflet, formând inima obscura ce este iubirea noastră”.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau pelicula din 2021 „Midnight in the Switchgrass” și au fost sinceri cu privire la conexiunea instantanee pe care au simțit-o unul față de celălalt, potrivit The Hollywood Reporter.

În timpul unei apariții în emisiunea „The Drew Barrymore Show”, Kelly a spus că întâlnirea și munca împreună cu Fox a fost „singurul motiv” pentru care a acceptat rolul din „Midnight in the Switchgrass”.

Megan Fox a fost căsătorită anterior cu starul „Beverly Hills, 90210” Brian Austin Green, cu care are trei copii, cu vârste cuprinse între 8 și 4 ani. Kelly este tatăl unei adolescente de 12 ani, Casie.

CITEȘTE ȘI: Megan Fox, mamă pentru a treia oară, deşi divorţează!

Foto: Profimedia Images