Mehcad Brooks va avea un rol recurent în sezonul 22 al serialului „Law & Order”

De: Nicoleta Lepădatu / 14.06.2022, 09:12
Mehcad Brooks va avea un rol recurent în sezonul 22 al serialului „Law & Order”

Serialul NBC „Law & Order” își adună distribuiția pentru cel de-al 22-lea sezon anunțat recent.

Seria emblematică al lui Dick Wolf  l-a recrutat pe Mehcad Brooks, cu un rol recurent în sezonul care se va difuza pe perioada 2022-23. Actorul din „Supergirl” va juca rolul unui detectiv în sezonul viitor al serialului care îi va avea ca producători executivi pe Wolf, Rick Eid, Arthur Forney și Peter Jankowski. Detalii suplimentare despre rolul lui Brooks sunt păstrate încă secrete.

Mehcad Brooks se alătură unei distribuții care îl include și pe starul de la început al serialului, Sam Waterston, care a încheiat recent o înțelegere pentru a reveni la serial, precum și pe Jeffrey Donovan, Camryn Manheim, Hugh Dancy și Odelya Halevi.

Castingul va încerca să contribuie la umplerea golului creat de plecarea fostului star „Law & Order” Anthony Anderson. Actorul a semnat un contract de un an pentru a se întoarce pentru cel de-al 21-lea sezon al seriei și a optat apoi să renunțe. Anderson și-a reluat rolul din sezoanele 18-20 ca detectivul Kevin Bernard.

„Law & Order” va reveni pentru sezonul 22 în toamnă, dând startul unui bloc de trei ore al francizei care include spin-off-urile „SVU” și „Organizated Crime”. O dată oficială de lansare nu a fost încă anunțată.

Mehcad Brooks este cunoscut pentru rolurile din „Mortal Kombat”, „A Fall From Grace” și „Nobody’s Fool”. Pe partea de televiziune, Brooks l-a jucat pe Jimmy Olsen în „Supergirl” de la CBS, timp de șase sezoane.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Law & Order” și „Law & Order: Organized Crime”, reînnoite de NBC pentru încă un sezon