„Law & Order” și „Law & Order: Organized Crime”, reînnoite de NBC pentru încă un sezon

De: Nicoleta Lepădatu / 11.05.2022, 08:01
„Law & Order” și „Law & Order: Organized Crime”, reînnoite de NBC pentru încă un sezon

Atât „Law & Order”, cât și „Law & Order: Organizated Crime” vor reveni pentru noi sezoane. NBC a reînnoit „Law & Order” pentru al 22-lea sezon și spinoff-ul „Organizated Crime” pentru al treilea sezon.

Reînnoirile nu sunt nici pe departe o surpriză, deoarece se aștepta ca ambele serii să continue.

NBC a reînnoit anterior „Law & Order: SVU” ca parte a unui contrat de trei ani pentru ceea ce va fi cel de-al 24-lea sezon, extinzându-și recordul pentru cel mai lung serial live-action din toate timpurile.

„Law & Order” a fost reînnoit pentru al 21-lea sezon anul trecut, la unsprezece ani și jumătate după ce a fost anulat brusc de NBC.

Continuările serialelor mai înseamnă și că Wolf Entertainment și Universal Television au șase seriale longevive reînnoite în rețea; „Chicago Fire”, „Chicago PD” și „Chicago Med” au primit reînnoiri de trei ani în același timp cu „SVU”. Wolf și UTV au obținut recent două reînnoiri de sezon și pentru „FBI”, „FBI: Most Wanted” și „FBI: International” la CBS.

Noul sezon din „Law & Order” continuă formatul clasic bifurcat și direcția „Poliția care investighează crimele și procurorii districtuali care îi urmăresc pe infractorii”.

Sam Waterston, Anthony Anderson, Jeffrey Donovan, Camryn Manheim, Hugh Dancy și Odelya Halevi joacă în serial.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „And Just Like That” a fost reînnoit oficial pentru sezonul 2 la HBO Max

„Never Have I Ever” reînnoit pentru al patrulea și ultimul sezon la Netflix

Serialul „Grey’s Anatomy” a fost reînnoit pentru sezonul al 19-lea