„And Just Like That” a fost reînnoit oficial pentru sezonul 2 la HBO Max

De: Nicoleta Lepădatu / 23.03.2022, 08:11
„And Just Like That” a fost reînnoit oficial pentru sezonul 2 la HBO Max

„And Just Like That”, serialul care a făcut ca internetul să explodeze de conversații în fiecare săptămână, a fost reînnoit pentru un al doilea sezon de HBO Max.

Reînnoirea comediei iconice „Sex and the City” a venit mai târziu decât se aștepta – primul sezon al serialului s-a încheiat pe 3 februarie – dar a fost oarecum doar o formalitate. Casey Bloys, directorul de conținut pentru HBO și HBO Max, a declarat pentru publicația Variety înainte de finalul primului sezon că „And Just Like that” a fost cel mai de succes serial original al streamerului de până acum. Și în interviuri, atât showrunnerul Michael Patrick King, cât și vedeta și producătorul executiv al show-ului Sarah Jessica Parker au spus că își doresc ca serialul să continue.

„Am făcut ceva greu de făcut, adică am luat ceva foarte familiar și l-am recreat de la zero – la bine și la rău”, a spus King. Iar Parker a spus că toate detaliile vor fi discutate în curând pentru a stabili un program pentru sezonul 2: „Se pare că există un moment potrivit chiar acum”.

Finalul sezonului 1 din „And Just Like That” a lăsat cu siguranță multe pe masă care pot fi extinse în viitor, cu noul podcast al lui Carrie, numit „Sex and the City” – precum și un proaspăt interes amoros pentru ea, Franklin (Ivan Hernandez).

Anunțul de reînnoire al HBO Max a confirmat și revenirea în distribuție pentru Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis; Davis și Nixon sunt, de asemenea, producători executivi.

Foto: HBO

CITEȘTE ȘI: Chris Noth a fost scos din episodul final „And Just Like That”, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală

Sarah Jessica Parker este hotărâtă să-l aducă pe Hugh Grant în noul “Sex and the City”