Chris Noth a fost scos din episodul final „And Just Like That”, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală

De: Nicoleta Lepădatu / 06.01.2022, 06:01
Chris Noth a fost scos din episodul final „And Just Like That”, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală

Chris Noth a fost scos din episodul final al continuării serialului „Sex and the City” de la HBO Max „And Just Like That”,  conform publicației Variety. Ultimul episod al sezonului este programat să fie difuzat pe 3 februarie.

Personajul lui Noth, Mr. Big, a fost ucis în primul episod din „And Just Like That”, după ce a suferit un atac de cord în timp ce se antrena pe o bicicletă de cameră Peloton. Noth ar fi fost programat să apară în episodul final în timpul unei secvențe în care personajul Carrie interpretat de Sarah Jessica Parker se întâlnește cu Big în timp ce vizitează podul Pont des Arts din Paris unde a mers pentru a-i împrăștia cenușa.

HBO Max nu a a făcut comentarii legate de acest subiect.

Potrivit surselor, echipa de creație din spatele „And Just Like That” a decis că filmarea lui Chris Noth destinată finalului sezonului nu a fost suficient de semnificativă din punct de vedere narativ pentru a justifica salvarea acesteia.

În ultimele săptămâni, mai multe femei l-au acuzat pe lui Noth de agresiuni sexuale. Actorul a negat primele două acuzații în decembrie, spunând într-un comunicat: „Acuzațiile împotriva mea făcute de persoane pe care le-am întâlnit cu ani, chiar decenii în urmă sunt categoric false. Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile – nu înseamnă întotdeauna nu – aceasta este o linie pe care nu am trecut-o. Întâlnirile au fost consensuale. Este dificil să nu punem la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu asta: nu le-am agresat pe aceste femei.”

În urma acuzațiilor, CBS l-a scos pe Noth din rolul principal din serialul „The Equalizer”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Chris Noth, acuzat de agresiune sexuală de o a cincea femeie

Tags: