Starurile „Sex and the City”, despre Chris Noth: Sprijinim toate femeile care fac publice agresiunile sexuale

De: Ana Obretin / 21.12.2021, 10:22
Starurile

Starurile francizei „Totul despre sex/ Sex and the City” Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au vorbit, luni, despre acuzațiile de agresiune sexuală aduse colegului lor de distribuție Chris Noth.

„Suntem profund întristate să auzim acuzațiile împotriva lui Chris Noth. Susținem femeile care au ieșit în față și au împărtășit experiențele lor dureroase. Știm că trebuie să fie un lucru foarte dificil de făcut și le lăudăm pentru asta”, au declarat cele trei actrițe, care joacă și în miniseria HBO „And Just Like That”, într-un mesaj publicat pe contul de Instagram al lui Nixon, scrie Variety.

Răspunsul lor a venit la câteva ore după ce Chris Noth a fost eliminat din serialul CBS „The Equalizer”. Două femei, care au vorbit sub protecția anonimatului, au abordat separat publicația The Hollywood Reporter, la câteva luni distanță și l-au acuzat pe Noth de agresiune sexuală. Zoe, care lucrează în industria divertismentului și îl acuză de viol, a declarat pentru THR că agresiunea a avut loc în 2004, la Los Angeles. Lily, jurnalistă, a spus că a fost agresată de Noth în 2015, în New York.

Noth a descris acuzațiile drept „categoric false”, săptămâna trecută. „Acuzațiile împotriva mea făcute de persoane pe care le-am întâlnit cu ani, chiar decenii în urmă sunt categoric false”, a spus Noth într-un comunicat. „Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau acum 30 de zile – „nu” înseamnă întotdeauna „nu” -, aceasta este o linie pe care nu am trecut-o. Întâlnirile au fost consensuale. Este dificil să nu punem la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu asta: nu le-am agresat pe aceste femei”.

Vineri, platforma de știri Daily Beast a raportat că o a treia femeie l-a acuzat pe Noth de agresiune, fapta întâmplându-se în 2010. Reprezentantul lui Noth a spus: „Chris nu știe cine este această individă”.

Noth și-a reluat recent rolul Mr. Big din „Sex and the City”, pentru noua miniserie HBO Max. Personajul său a fost ucis în primul episod, având un atac de cord după un antrenament pe o bicicletă Peloton. Noth a apărut apoi într-o reclamă parodie, ștearsă între timp, pentru compania de echipamente de exerciții fizice. Reclama a fost produsă de Ryan Reynolds și compania sa de marketing Maximum Effort. De asemenea, agenția de talente A3 Artists Agency a renunțat să-l mai reprezinte.

CITEȘTE ȘI: Mr. Big, Chris Noth, a spus adio burlaciei

Foto: Profimedia Images