Actorul Chris Noth a fost acuzat de hărțuire sexuală de către două femei

De: Nicoleta Lepădatu / 17.12.2021, 06:09
Actorul Chris Noth a fost acuzat de hărțuire sexuală de către două femei

Actorul Chris Noth a fost acuzat de hărțuire sexuală de către două femei. Vedeta „Law & Order” și „Sex and the City” a negat acuzațiile, afirmând că întâlnirile au fost consensuale.

„Acuzațiile împotriva mea făcute de persoane pe care le-am întâlnit cu ani, chiar zeci de ani în urmă sunt categoric false”, a spus Noth într-o declarație de presă. „Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile – nu înseamnă întotdeauna nu – aceasta este o linie pe care nu am trecut-o niciodată. Întâlnirile au fost consensuale. Este dificil să nu punem la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu asta: nu le-am agresat pe aceste femei.”

Chris Noth a apărut recent în continuarea „Sex and the City”, „And Just Like That” de la HBO Max, care a avut premiera săptămâna trecută. De asemenea, este o prezență constantă în serialul CBS „The Equalizer”. În primul episod din „And Just Like That”, personajul lui Noth Mr. Big a fost în centrul celei mai șocante povești a serialului, ținând prima pagina în presa din întreaga lume. După ce a fost scos din serial, Chris Noth a jucat într-o reclamă Peloton, produsă de compania de marketing Maximum Effort a lui Ryan Reynolds și care s-a bucurat de un succes foarte mare.

Noth este acuzat de agresiune sexuală de către două femei diferite, care au vorbit anonim cu jurnaliștii, pentru a-și proteja identitatea. Femeile, care nu se cunosc între ele, au vorbit sub pseudonimele Zoe, acum în vârstă de 40 de ani, și Lily, acum în vârstă de 31 de ani. Ambele au spus că atenția care i s-a acordat lui Noth odată cu „And Just Like That” le-a provocat amintiri dureroase, determinându-le să iasă în față cu poveștile lor. Lily a contactat presa pentru prima dată în august, iar Zoe a vorbit pentru prima dată cu jurnaliștii în octombrie.

Zoe, care încă lucrează în industria divertismentului și îl acuză pe actor de viol, a declarat că agresiunea ei a avut loc în 2004, la Los Angeles. Lily, care acum este jurnalist, a spus că a fost agresată de Noth în 2015 în New York City.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „And Just Like That…”, noul capitol din „Sex and the City”, din 9 decembrie pe HBO GO