„Never Have I Ever” reînnoit pentru al patrulea și ultimul sezon la Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 09.03.2022, 08:02
„Never Have I Ever” reînnoit pentru al patrulea și ultimul sezon la Netflix

„Never Have I Ever” a fost reînnoit pentru sezonul 4 la Netflix, care va fi și ultimul al serialului, conform publicației Variety.

Știrile despre reînnoirea celui de-al patrulea sezon vin înainte ca sezonul 3 al seriei să aibă chiar și o dată de premieră. Producția celui de-al treilea sezon s-a încheiat recent și acesta va fi lansat în cursul verii.

Maitreyi Ramakrishnan joacă rolul lui Devi, o adolescentă din India, prima din familia ei născută în America, nevoită să jongleze cu presiunile vieții de acasă, inclusiv cu durerea pierderii tatălui ei, cu un triunghi amoros complicat, prietenii în evoluție și tulburări emoționale interioare exprimate cel mai bine de naratorul John McEnroe.

„Hei Crickets, avem câteva anunțuri de dimineață pentru voi: sezonul 3 din „Never Have I Ever” va fi lansat în această vară! În plus, tocmai am reînnoit contractul pentru un al patrulea și ultimul sezon, de care suntem absolut încântați”, au spus realizatorii Mindy Kaling și Lang  Fisher într-o postare pe Twitter. „Abia așteptăm să dezvăluim toată dragostea și aventurile hilare pe care le avem pregătite pentru tine. Mulțumim tuturor fanilor noștri pentru susținere!”

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Netflix va investi anual 45 de milioane de dolari în producții franceze și europene