Mel Gibson va juca în ”The Continental”, prequelul seriei de filme ”John Wick”, cu Keanu Reeves

De: Nicoleta Lepădatu / 19.10.2021, 15:39
Mel Gibson va juca în ”The Continental”, prequelul seriei de filme ”John Wick”, cu Keanu Reeves

Mel Gibson va juca în ”The Continental”, prequelul seriei de filme ”John Wick”, cu Keanu Reeves în rolul principal. ”Continental” va fi sub forma unei serii TV limitate, produsă pentru Starz de către Lionsgate Television.

”Continental” va explora povestea din spatele celebrului hotel care era locul de întâlnire al unor asasini periculoși, care a devenit din ce în ce mai mult elementul central al universului John Wick. Acest lucru se va concretiza prin acțiunile unui tânăr  pe nume Winston Scott, care este târât în peisajul infernal al unui New York din 1975 pentru a înfrunta un trecut pe care credea că l-a lăsat în urmă. Winston parcurge un traseu mortal prin misterioasa lume interlopă din New York, într-o încercare solicitantă de a pune mâna pe hotelul iconic, care servește drept punct de întâlnire pentru cei mai periculoși criminali din lume. Deocamdată producătorii nu au spus niciun cuvânt despre cine va juca rolul lui Winston Scott (proprietarul hotelului este interpretat în filmele ”John Wick” de către Ian McShane). Mel Gibson va interpreta un personaj numit Cormac.

Este o incursiune rară în televiziune pentru Mel Gibson, care a debutat ca actor în serialul de televiziune australian ”The Sullivans”, care a rulat din 1976 până în 1983. Parcursul lui artistic a continuat cu filmul ”Mad Max”, al lui George Miller și apoi cu ”Gallipoli”, în regia lui Peter Weir, urmat de ”The Year of Living Dangerously”, filme care i-au construit calea spre a deveni vedetă la Hollywood cu filmele ”Lethal Weapon” și ”Braveheart”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves este John Wick