Mel Gibson va regiza „Lethal Weapon 5”, în care deține rolul principal

De: Ana Obretin / 15.11.2021, 09:14
Mel Gibson va regiza

Cineastul american Mel Gibson a confirmat că va regiza filmul „Lethal Weapon 5/ Arma mortală 5”, în care deține și rolul principal. Producția va debuta în 2022.

În seria de filme, care a fost lansată în 1987, Mel Gibson și Danny Glover au jucat rolurile a doi detectivi din Departamentul de Poliție din Los Angeles, care sunt și cei mai buni prieteni. În weekend, Mel Gibson, în vârstă de 65 de ani, a confirmat că franciza va fi reluată, la 23 de ani după lansarea celui de-al patrulea film. Potrivit lui Gibson, care a interpretat personajul principal Martin Riggs, regretatul regizor Richard Donner a cerut ca el să preia franciza.

Gibson, premiat cu două Oscaruri, ca producător și regizor al dramei „Braveheart” (1995), a explicat că Donner, care a regizat toate filmele „Lethal Weapon”, a „dezvoltat un scenariu” și chiar „a ajuns destul de departe cu el”, scrie The Sun. 

Actorul a sugerat că personajul său va fi „mai în vârstă, dar nu neapărat mai înțelept” și că se așteaptă ca fanii să fie „încântați să-l revadă pe ecran”. Potrivit unor surse, Danny Glover va reveni și își va relua rolul Roger Murtaugh. 

Seria de filme „Lethal Weapon a avut încasări de 950 de milioane de dolari. Un serial inspirat de seria de filme a fost difuzat între anii 2016 și 2019.

CITEȘTE ȘI: Mel Gibson va juca în ”The Continental”, prequelul seriei de filme ”John Wick”, cu Keanu Reeves

O fosta iubita a lui Mel Gibson: „Era violent si cu mine”

FotoȘ Profimedia Images