Meryl Streep va juca în ”Extrapolations”, un serial despre consecințele crizei climatice

De: Nicoleta Lepădatu / 21.10.2021, 07:18
Meryl Streep va juca în ”Extrapolations”, un serial despre consecințele crizei climatice

Meryl Streep va face parte din distribuția serialului ”Extrapolations’”, o producţie de televiziune care se află în pregătire la Apple TV+, despre consecinţele crizei climatice asupra vieţii cotidiene a personajelor.

Meryl Streep se alătură astfel unei distribuţii remarcabile din care mai fac parte Kit Harington, Sienna Miller, Tahar Rahim, Matthew Rhys, Daveed Diggs, Gemma Chan, David Schwimmer şi Adarsh Gourav. Regia serialului este semnată de Scott. Z Burns.

Scott. Z Burns are experienţă în recrearea de scenarii cu aer apocaliptic, el fiind cel care a scris scenariul la „Contagion”, un film lansat în 2011 în care avea loc o pandemie globală şi care în 2020 a cunoscut o amplă popularitate pentru similitudinile cu pandemia de coronavirus.

Serialul în care va juca Meryl Streep „va urmări cum schimbările iminente ale planetei afectează iubirea, credinţa, munca, familia şi viaţa persoanelor de-a lungul a opt episoade interconectate”, notează platforma Apple TV+ într-un comunicat.

Episoadele vor prezenta cum diferitele ţări ale lumii luptă pentru supravieţuirea populaţiei lor.

Nu se ştie care va fi rolul pe care îl va avea, când vor începe filmările şi nici data de lansare a noului serial.

Meryl Streep, actriţa cu cele mai multe nominalizări la premiile Oscar, a făcut trecerea la micul ecran odată cu „Big Little Lies”, un serial HBO de mare succes în care a jucat şi Nicole Kidman.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Leonardo DiCaprio, Meryl Streep şi Timothee Chalamet se alătură distribuţiei din filmul „Don’t Look Up” al lui Adam McKay

Tags: