Mick Jagger ar putea fi amendat cu 10.000 de lire pentru că a încălcat regulile carantinei

De: Nicoleta Lepădatu / 09.07.2021, 08:23
Mick Jagger ar putea fi amendat cu 10.000 de lire pentru că a încălcat regulile carantinei

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, ar putea fi amendat cu 10.000 de lire sterline, pentru încălcarea regulilor carantinei, după ce a participat la semifinala Euro 2020 de pe Wembley, unde juca echipa Angliei.

Mick Jagger a venit din Franţa marţi și, conform legilor britanice, el trebuia să rămână în carantină 10 zile, deoarece Franţa se află pe lista teritoriilor cu risc ridicat a Marii Britanii.

La nici de 24 de ore, solistul s-a alăturat, pe Wembley, celor 60.000 de microbişti. Pentru că a încălcat regulile sanitare privind Covid, el ar putea fi amendat cu 10.000 de lire sterline.

Jagger a plănuit de mai multe săptămâni să ajungă la Londra, pentru a finaliza albumul The Rolling Stones la care lucrează de ceva vreme şi nu a putut rata ocazia de a urmări cel mai important meci al naţionalei din ultimii ani, conform publicației MailOnline.

Mick este un mare microbist şi voia să fie pe Wembley”, a spus sursa citată. „A fost testat pentru Covid înainte de zbor şi la sosire, plus după meci, aşa că a considerat că a fost grijuliu în acest sens”.

Jagger, susţinător înfocat al echipei Arsenal, a fost fotografiat purtând mască atunci când a ajuns la loja VIP de pe Wembley şi mai mulţi fani l-au oprit pentru autografe.

Mick Jagger deţine proprietăţi în Londra, New York, Mustique şi pe Valea Loarei, unde locuieşte mare parte din an. El este, de aproximativ 30 de ani, proprietarul castelului La Fourchette din satul Poce-sur-Cisse, pe care l-a cumpărat cu 2,2 milioane de lire sterline. Îl împarte acum cu iubita lui, balerina Melanie Hamrick, în vârstă de 34 de ani, şi cu fiul lor în vârstă de 4 ani, Deveraux.

În prezent, The Rolling Stones finalizează la Londra un album ce este programat să fie lansat anul acesta.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Despre pandemie și teorii ale conspirației: Mick Jagger și Dave Grohl au lansat un single împreună