Mihai Trăistariu a părăsit, joi seară, Masked Singer România; show-ul, lider de audiență

De: Ana Obretin / 15.10.2021, 15:33
Mihai Trăistariu a părăsit, joi seară, Masked Singer România; show-ul, lider de audiență

Cântărețul Mihai Trăistariu, ascuns sub masca Steaua, a părăsit, joi seară, show-ul „Masked Singer România”,  în urma votului detectivilor și al publicului.  Ediția emisiunii din această săptămână a fost lider de audiență.

Emisiunea a înregistrat 7 puncte de rating, 21,5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5,6 rating și 17,1% share, pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD. La nivelul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV și-a menținut poziția de lider și a înregistrat 5,8 puncte de audiență și 19,7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe următoarea poziție avea 5 puncte de rating și 16,9% share, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Săptămâna viitoare, toate cele 10 celebrități vor lupta față-n față, fără să mai beneficieze de avantajele echipelor din care provin. Măștile se vor reuni într-o singură mare grupă și vor lupta în cea mai încrâncenată etapă a show-ului. Două vedete vor fi eliminate joia viitoare, de la ora 21.30, într-o nouă ediție „Masked Singer România”.

Noul sezon „Masked Singer România” e disponibil online și pe voyo.ro.

CITEȘTE ȘI: Pro TV a deschis înscrierile pentru un nou sezon „Imperiul Leilor”

Foto: Pro TV