Mike Tyson susține că platforma Hulu „i-a furat povestea vieții”, pentru un nou serial

De: Ana Obretin / 07.08.2022, 10:42
Mike Tyson susține că platforma Hulu

Fostul pugilist Mike Tyson a criticat din nou o miniserie despre viața sa, care va fi difuzată pe platforma de streaming Hulu pe 25 august. Miniseria „Mike” îl are în rolul principal pe Trevante Rhodes.

Tyson a susținut că Hulu „i-a furat povestea vieții”, subliniind că nu a fost implicat sau compensat financiar pentru proiectul biografic. El a publicat un mesaj pe Instagram: „Hulu este versiunea de streaming a stăpânului sclavilor”. „Nu lăsa Hulu să te păcălească. Nu susțin povestea lor despre viața mea. Nu este 1822. Este 2022. Mi-au furat povestea vieții și nu m-au plătit. Pentru directorii Hulu sunt doar un n… (persoana de culoare, n.r.) pe care îl pot vinde la licitație”.

CITEȘTE ȘI: 10 filme biografice cu muzicieni (Video)

De asemenea, a publicat pe Twitter mesajul: „Hulu mi-a furat povestea. Ei sunt Goliat și eu sunt David. Capetele se vor rostogoli pentru asta”, potrivit The Hollywood Reporter.

Tyson și-a exprimat îngrijorări similare atunci când show-ul a fost anunțat pentru prima dată, în februarie 2021.

Pe de altă parte, Mike Tyson participă la un proiect TV despre viața sa, care este în lucru avându-i ca producător executiv pe Jamie Foxx și ca regizor pe Antoine Fuqua.

„Mike”, despre Mike Tyson, nu este primul proiect biografic care a fost criticat de o personalitate care nu a fost implicată

Nu este neobișnuit ca filme biografice să fie lansate fără contribuția personalităților despre care se vorbește în ele. Recent, serialul HBO „Winning Time”, despre echipa de basket Los Angeles Lakers,  a fost criticată de o serie de figuri portretizate în show.

CITEȘTE ȘI: Lista Neagră: Filme despre Mickey Rourke, Kanye West, Shania Twain, printre cele mai bune scenarii neaprobate în 2021

Foto: Profimedia Images