Mila Kunis și Ashton Kutcher își propun să strângă 30 de milioane de dolari pentru refugiații ucraineni, din care 3 milioane sunt donați de ei

De: Nicoleta Lepădatu / 04.03.2022, 18:04
Mila Kunis și Ashton Kutcher își propun să strângă 30 de milioane de dolari pentru refugiații ucraineni, din care 3 milioane sunt donați de ei

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu vorbesc doar despre sprijinul acordat Ucrainei pe fondul invaziei ruse. Ei au început o strângere de fonduri joi după-amiază, în care încearcă să adune 30 de milioane de dolari și s-au angajat să doneze și ei până la 3 milioane de dolari.

La doar trei ore după crearea proiectului GoFundMe, actorii „That ’70s Show” au strâns deja peste 2,5 milioane de dolari de la 493 de oameni pentru a sprijini organizațiile care oferă ajutor celor afectați.

Într-un videoclip postat pe conturile de socializare ale lui Kutcher, Kunis a remarcat că, deși și-a petrecut primii ani în Ucraina, s-a considerat întotdeauna americană. S-a născut în orașul Cernăuți în 1983, iar familia ei a emigrat în Statele Unite în 1991.

„Sunt un mândru cetățean american. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea”, a spus ea, „dar ca astăzi nu am fost niciodată mai mândră că sunt ucraineană”.

 AshtonKutcher a adăugat: „Și niciodată nu am fost mai mândru că sunt căsătorit cu o ucraineană”.

„Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare”, a continuat ea. „Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ashton Kutcher i se alătură lui Reese Witherspoon în comedia romantică „Your place or mine”