Ashton Kutcher i se alătură lui Reese Witherspoon în comedia romantică „Your place or mine”

De: Ana Obretin / 05.08.2021, 14:52
Ashton Kutcher i se alătură lui Reese Witherspoon în comedia romantică

Actorul Ashton Kutcher îi va da replica lui Reese Witherspoon într-o nouă comedie romantică produsă de gigantul de streaming Netflix, „Your place or mine”. 

Recent, Reese Witherspoon s-a aflat în atenția presei internaționale după ce și-a vândut compania de producție Hello Sunshine pentru suma de 900 de milioane de dolari. Actrița a declarat într-un comunicat că înțelegerea încheiată cu fondul de investiții Blackstone, care susține compania care a cumpărat Hello Sunshine, „îi va permite să spună povești și mai distractive, de impact și emoționante despre viețile femeilor din întreaga lume”. Witherspoon se va alătura consiliului de administrație al noii companii, pe care o vor prelua foștii directori Walt Disney Kevin Mayer și Tom Staggs.

Ashton Kutcher și Reese Witherspoon se mențin în genul care i-a consacrat

Potrivit Deadline, comedia romantică „Your place or mine” se va baza pe scenariul original scris de Aline Brosh McKenna, cea care s-a aflat în spatele unor producții de succes, precum „The Devil Wears Prada” și „Crazy Ex- Girlfriend”. Scenarista își va face, de altfel, și debutul în regie cu acest proiect.

„Your Place or Mine” este povestea a doi prieteni foarte mai buni care trăiesc pe coasta de est, respectiv de vest a SUA și își schimbă casele timp de o săptămână. În același timp li se schimbă și viețile radical.

Filmul va fi o oportunitate pentru Ashton Kutcher de a se întoarce la Netflix, după încheierea „The Ranch”, în 2020, producție care a fost afectată în special de acuzațiile de viol aduse actorului și producătorului Danny Masterson, concediat în cele din urmă din serial.

Nu a fost comunicată încă nicio dată de lansare a noii comedii.

CITEȘTE ȘI: Reese Witherspoon are stea pe Hollywood Walk of Fame (Poze)

Top 10 cele mai frumoase filme despre muzică, din anii 2000 (Video)

Cum a confundat Ashton Kutcher serialul “Bridgerton” cu un film porno

Foto: Profimedia Images