Miniseria polițistă „Mare of Easttown”, cu Kate Winslet, are premiera pe HBO duminică

De: Ana Obretin / 15.04.2021, 08:55
Miniseria polițistă „Mare of Easttown”, cu Kate Winslet, are premiera pe HBO duminică

Actrița premiată cu Oscar Kate Winslet joacă rolul unui detectiv bântuit de drame personale în miniseria „Mare of Easttown”, produsă de HBO, care va avea premiera duminică.

Winslet, care este, în premieră, și producător executiv, o interpretează pe Mare Sheehan, un detectiv ce locuiește în orășelul american Easttown, din Pennsylvania, și are sarcina de a investiga o crimă, în condițiile în care se confruntă cu dificultăți în viața personală.

„Nu am mai citit niciodată despre un personaj ca Mare. Dar am simţit imediat o conexiune, nu doar cu personajul, ci şi cu lumea în care trăieşte”, a explicat Winslet, potrivit EFE.

Miniseria este „o explorare a părții întunecate a unei comunități strânse și o examinare autentică a modului în care tragediile familiale și din trecut ne pot defini prezentul”, potrivit unui comunicat al HBO dat publicității în februarie. 

În primele două episoade, pe care HBO le-a prezentat în avanpremieră virtuală, Mare pare blocată în cazul unei fetiţe dispărute de peste un an, în timp ce se confruntă cu probleme familiale şi sentimentale într-o mică localitate unde toţi se cunosc între ei, transmite Agerpres. Winslet a declarat că personajul său nu poate fi înţeles fără legăturile puternice care îl leagă de comunitate. „Acest angajament cu oamenii care o iubesc este pentru ea copleşitor, astfel încât unele decizii pe care le ia au consecinţe devastatoare”, a explicat actriţa.

Miniseria are șapte episoade, este regizată de Craig Zobel, iar scenariul este semnat de Brad Inglesby.

Aceasta este pentru prima dată când Winslet joacă într-o miniserie produsă de HBO, după „Mildred Pierce”, lansată în 2011. Winslet a câștigat un Emmy și al treilea Glob de Aur din carieră pentru magnifica adaptare a lui Todd Haynes. Miniseria a mai primit patru premii Emmy, dintre care unul a mers la actorul Guy Pearce, care i se alătură din nou lui Winslet în „Mare of Easttown”, în rolul profesorului de scriere creativă Richard Ryan. 

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet spune că filmul în care a jucat în urmă cu 9 ani, „Contagion”, ne-a pregătit pentru pandemia de COVID-19  

Kate Winslet, printre vedetele care suferă de o boală ciudată: „Sunt o impostoare” 

Foto: Profimedia Images