„Mireasa – Capriciile Iubirii” revine cu al doilea sezon, pe 24 ianuarie, la Antena Stars

De: Ana Obretin / 20.01.2022, 17:42

Începând din 24 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 19.30, aftershow-ul „Mireasa – Capriciile iubirii” revine la Antena Stars, cu cel de-al doilea sezon.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Gabriela Cristea va aduce în atenţia telespectatorilor un conţinut unic, în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la „Mireasa”, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena Stars.

“Sunt fericită să revin cu un nou sezon ‘Mireasa – Capriciile iubirii’. Mi-am încărcat bateriile în vacanţă, alături de familie, şi acum sunt gata să pornesc la drum! Sunt sigură că lucrurile vor fi din ce în ce mai spectaculoase și că telespectatorii vor vedea povești de viață din ce în ce mai interesante. Și în același timp, împreună vom învăța să trecem prin toate situațiile de viață. Concurenții din Casa Mireasa sunt unii extraordinari, am avut privilegiul să îi descopăr deja și ceea ce pot să spun este că, într-adevăr, sezonul acesta va fi unul de excepție. Așa că vă aștept de luni de la ora 19:30 să fim împreună, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor, care vor genera dezbateri intense în platoul emisiunii. Mai mult, Gabrielei Cristea i se vor alătura, în calitate de invitaţi permanenţi Ion Şaulescu (fost concurent al sezonului 4 „Mireasa”), precum şi Andreea Deicu şi Ana Maria Florea, în vreme ce psihologul Eduard Puiu şi Paula Chirilă vor continua intervenţiile săptămânale.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea prezintă „Mireasa – Capriciile iubirii” începând de luni, la Antena Stars

Foto: Antena Stars