Modul interesant în care o femeie a descoperit că soțul o înșela cu dădaca (FOTO)

De: Alex Manole / 03.03.2022, 11:53

O femeie, mamă a doi copii, a povestit pe o rețea de socializare cum a descoperit că fostul soț o înșela cu dădaca. Tânăra, numită Natalie, se uita la poze făcute în vacanță când un detaliu i-a atras atenția într-o imagine cu familia într-un „mountain ride” de la Disney World.

În imagine, tânăra stă pe locurile din față cu copilul, iar pe locurile din spate sunt soțul și dădaca familiei. Natalie a văzut că soțul ei își ținea mâna în poala angajatei și că erau apropiați unul de altul.

dadaca
Imaginea postată de Natalie pe o rețea de socializare.

Femeia s-a uitat apoi la mai multe poze mai vechi și a descoperit noi dovezi care susțineau teoria că soțul ei și dădaca aveau o relație: cei doi apărea mult prea apropiați în multe dintre acestea.

Apoi, Natalie și-a ascultat instinctul și l-a întrebat pe soțul ei dacă are o aventură cu dădaca. La un moment dat, după mai mult timp, bărbatul a recunoscut. Ulterior, cei doi soți au divorțat. Bărbatul s-a căsătorit cu dădaca, cu care acum are un copil.

„La sfârșitul zilei, dacă se iubesc cu adevărat și tocmai au avut un copil împreună, cine sunt eu să-i opresc?”, a declarat Natalie. Ea este, însă, supărată pe atitudinea fostei dădace, care deseori are grijă ca Natalie să vadă, pe rețele de socializare, clipuri video și imagini cu noua ei familie.

Sursa: Yahoo! Lifestyle