Muzica lui David Bowie este acum pe TikTok și va sta la baza unui nou challenge

De: Loredana Toma / 08.01.2021, 16:22
Muzica lui David Bowie este acum pe TikTok și va sta la baza unui nou challenge

Administratorii averii lui David Bowie au anunțat deschiderea unui nou cont, pe aplicația TikTok, cu melodiile și videoclipurile reprezentative ale artistului. Contul vine ca un cadou pentru ceea ce ar fi fost, vineri, cea de-a 74-a aniversare a starului. Bowie a decedat în 2016, la 69 de ani, la două zile după lansarea celui de-al 25-lea album de studio, “Blackstar”.

Pe 10 ianuarie, platforma TikTok va lansa, de asemenea, o provocare pentru fanii artistului. Prin “The Starman Challenge”, iubitorii muzicii lui Bowie vor putea reproduce ținutele reprezentative ale acestuia, pe piesa “Starman” de pe albumul “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and The Spiders”.

Paul Hourican, TikTok: Este o onoare să avem muzica lui Bowie pe TikTok

Lansarea noul cont pe TikTok este rezultatul colaborării dintre Warner Music Group, Sony Music și reprezentanții companiei lui David Bowie și include piese precum “Heroes”, “Space Oddity”, “Let’s Dance”, “Fame”, “Rebel Rebel”, “Life on Mars” si “Ashes To Ashes”, care pot fi găsite pe pagina sa.

Paul Hourican, directorul departamentului de operațiuni muzicale al TikTok din Marea Britanie a spus că este o onoare pentru ei să includă muzica lui David Bowie pe aplicație. “Suntem profund onorați să adăugăm muzica lui David Bowie pe TikTok. El este unul dintre cei mai influenți și recunoscuți artiști ai tuturor timpurilor și muzica sa a reprezentat multe generații și momente culturale. Suntem siguri ca sound-ul Bowie va fi foarte folosit de către comunitatea TikTok”, a încheiat Hourican.

Artistul a fost căsătorit cu fotomodelul Iman, din 1992 și până când a decedat, iar soția sa a declarat că nu se va recăsători niciodată pentru că Bowie este “adevărata sa dragoste”.

CITEȘTE ȘI: Fotografii unice cu David Bowie, lansate pentru ce ar fi fost a 74-a aniversare

FOTO: Profimedia Images