Muzicianul Carlos Santana va fi subiectul unui documentar amplu regizat de câștigătorul Emmy Rudy Valdez

De: Nicoleta Lepădatu / 21.05.2022, 13:18
Muzicianul Carlos Santana va fi subiectul unui documentar amplu regizat de câștigătorul Emmy Rudy Valdez

Muzicianul Carlos Santana va fi subiectul unui documentar amplu regizat de câștigătorul Emmy Rudy Valdez.

Imagine Documentaries colaborează la proiect cu Sony Music Entertainment, care co-finanțează și se ocupă de distribuție. Acesta va urmări călătoria lui Santana de la muzician de stradă în vârstă de 14 ani la senzație globală câștigătoare de 10 ori de Grammy și va prezenta imagini și piese de arhivă nevăzute de public până acum.

Valdez este regizorul filmului „The Sentence”, câștigător al premiului publicului pentru documentare la Sundance, despre efectul coroziv al pedepselor minime obligatorii asupra condamnaților și a familiilor acestora. Acest proiect a câștigat și un Emmy și a fost lansat de HBO.

În curs de filmare, documentul despre Carlos Santana, care nu are încă un titlu, este produs de Sara Bernstein și Justin Wilkes pentru Imagine, cu Lizz Morhaim („Rebuilding Paradise”). În plus, câștigătorii Oscarului Brian Grazer și Ron Howard sunt producători executivi.

„Sunt onorat și recunoscător că am colaborat cu Imagine Documentaries și Sony Music pentru a scoate povestea mea la lumină. Regizorul Rudy Valdez, împreună cu Ron, Brian, Justin și Sara au îmbrățișat această călătorie, care este una a triumfului și a aventurii”, a declarat Carlos Santana pentru publicația Variety. „Intenția acestui film este să atingă inimile oamenilor și să-i inspire să se reconecteze cu propria lor lumină, pentru a putea aprinde binecuvântări și miracole.”, a adăugat muzicianul.

Leopoldo Gout („Molly’s Game”), Ashley Kahn („Miles Davis: Birth of the Cool”) și Sam Pollard („MLK/FBI”) sunt, de asemenea, producători. Meredith Kaulfers este co-producător executiv pentru Imagine, iar Michael Vrionis este producător executiv. Tom Mackay și Richard Story sunt producători executivi pentru Sony Music Entertainment.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un documentar despre Celine Dion, în pregătire cu aprobarea cântăreței

Un documentar despre cel mai recent turneu susținut de Madonna va avea premiera în octombrie