Un documentar despre Celine Dion, în pregătire cu aprobarea cântăreței

De: Ana Obretin / 29.09.2021, 10:41
Un documentar despre Celine Dion, în pregătire cu aprobarea cântăreței

Cântăreața canadiană Celine Dion a stârnit vâlvă pe rețelele de socializare online, marți, cu anunțul despre un viitor documentar care va fi realizat cu aprobarea ei.

Vestea i-a încântat pe fanii starului. „O parte din mine care nu a mai fost prezentată până acum”, a scris artista despre viitorul film, care vine după o serie de concerte amânate din cauza pandemiei.

„Începem producția documentarului meu oficial. Aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu Irene Taylor Brodski și Sony Music la acest proiect care îmi este drag și care va arăta lumii o parte din mine ce nu fusese niciodată prezentată”.

Irene Taylor Brodski a câștigat premiul pentru cel mai bun documentar în 2007, la Sundance Film Festival, pentru proiectul ei „Hear”. 

În luna mai, Celine Dion a anunțat că, din cauza pandemiei, este nevoită să reprogrameze din nou datele turneului ei european “Courage World Tour”, cu care ar fi trebuit să ajungă și în București. Concertul din București a fost reprogramat pe 11 iunie 2023.

În vârstă de 53 de ani, Celine Dion este unul dintre cele mai mari staruri ale muzicii pop mondiale. A primit cinci premii Grammy și este una dintre arttistele cu cele mai mari vânzări la nivel mondial.

CITEȘTE ȘI: Celine Dion îşi vinde vila din Paris. Un mic paradis cu cinema, spa, sală de fitness – FOTO&VIDEO  

Céline Dion i-a spus adio soţului ei după 30 de ani

Foto: Profimedia Images