Nadia Comăneci, Stela Enache, invitați speciali la „Next Star”, sâmbătă, la Antena 1

De: Ana Obretin / 25.06.2021, 12:28
Nadia Comăneci, Stela Enache, invitați speciali la

Nadia Comăneci, Stela Enache, Cocuța și Bogdan Boantă sunt invitații speciali în emisiunea „Next Star” care va fi difuzată sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

De această dată, micuții concurenți vor avea parte la rândul lor de surprize atunci când vor avea ocazia să se întâlnească față în față cu idolii lor. Rând pe rând, Stela Enache, Nadia Comăneci și Cocuța și Bogdan Boantă își vor face apariția pentru a-i susține pe micuți și pentru a-i încuraja să lupte în continuare pentru visurile lor și pentru a deveni nume cunoscute în muzică, gimnastică și dans contemporan, potrivit unui comunicat remis Apropo.

În fiecare sâmbătă, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare sau care îi vor pune în dificultate cu replicile lor. Micuții vor încerca să-i impresioneze pe jurați și să se califice în marea finală, care pune în joc trofeul Next Star, în valoare de 20.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Marius Pancu va prezenta Observatorul de Noapte, la Antena 1

Foto: Antena 1