Nasul vrea sa il dea afara pe Piturca! Ce parere ai?

Apropo.ro / 24.06.2008, 11:24
Nasul vrea sa il dea afara pe Piturca! Ce parere ai?
Unele voci spun ca intre Mircea Sandu si Victor Piturca a aparut un conflict, care ar putea conduce la inlocuirea celui din urma.

Un articol aparut astazi in Prosport, povesteste despre aparitia unui conflict intre selectionerul Romaniei, Victor Piturca, si presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Desi declaratiile oficiale ale celor doi sunt pasnice, se pare ca seful FRF i-a reprosat lui Piturca faptul ca Romania nu a reusit sa se impuna in fata Italiei, chiar daca am beneficiat de o lovitura de pedeapsa, ratata insa de Mutu.

Acestia ar fi avut un dialog mai dur, care alimenteaza o posibila intentie a "Nasului" de a incerca o eventuala inlaturare a selectionerului din fruntea nationalei Romaniei.

"Bai, Piti, trebuie sa-mi multumesti! Eu te-am facut antrenor, ti-am crescut cota!”, ar fi spus Mircea Sandu.

De partea cealalta, Piturca i-ar fi raspuns cu aceeasi moneda: "Ba nu, bai, tu m-ai dat afara cand te-am calificat la Euro. Nu m-ai facut antrenor, m-ai dat afara!”.

Este real conflictul dintre cei doi?

Vrea Mircea Sandu sa il schimbe pe Piturca?

Comenteaza aici argumentele tale

Chiar daca Mircea Sandu se afla la Viena, unde asista la finalul Campionatului European, el a tinut sa precizeze ca Piturca are un contract valabil pana in 2010, dar a spus ca in cazul in care Piti va renunta sau nu va mai dori sa isi prelungeasca contractul cu FRF, la carma nationalei ar putea veni un antrenor strain.

“Piti are contract pina in 2010 in orice conditii. Eu nu cred ca s-a gindit sa renunte si bine face. El e un foarte bun antrenor de echipa nationala. Dar daca renunta intre timp sau nu-si prelungeste intelegerea, ne gindim sa aducem un selectioner strain! Nu stiu de unde ar fi mai bun, din scoala latina, din cea anglo-saxona? Ma mai gindesc la asta! Hiddink e un antrenor mare, a facut rezultate, dar e scump si deocamdata federatia nu-si poate permite un asemenea tehnician”.

Incearca Nasul sa il faca pe Piturca sa plece de la nationala?

Crezi ca Mircea Sandu incearca aducerea unui antrenor strain la carma nationalei?

Comenteaza aici argumentele tale

Citeste si:

Romanii se multumesc cu putin! A avut dreptate Boloni?

Romanii se multumesc cu putin! A avut dreptate Boloni?

Dupa ce am vazut cu totii ca echipa Romaniei a fost distribuita in grupa C a Euro 2008, supranumita si "grupa mortii" de catre specialisti, am sperat ca juc…
Steaua a transferat un atacant

Steaua a transferat un atacant "unicat" in Romania (VIDEO)

Valeriu Argaseala a declarat ca atacantul formatiei Alaves, Arthuro, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea.
Unde am pierdut calificarea? Tu ce parere ai?

Unde am pierdut calificarea? Tu ce parere ai?

Tricolorii au parasit turneul final din Austria si Elvetia, dupa ce au ratat calificarea in sferturile de finala, in urma infrangerii pe care acestia au suferit-o in …

Bancul zilei

Clipul zilei

Benzina pentru programatori Prins cu pantalonii in vine
Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:… Cuvinte cheie: prins cu pantalonii jos in camin funny
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza